2777
2789
عنوان

تجلیل از برترین کاربران نی‌نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 240 پست
بهارنارنج جان سارا توی بحثها شرکت میکنه، اما واقعا با اخلاقه و توهین نمیکنه.
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
پس بی زحمت سال دیگه واسه منو پست کنید، نمیتونم بیام تا اونجا
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته نه اینکه اونا که انتخاب نشدن، توهین میکننامنظورم این بود به شرکت نکردن توی بحثها نیست.
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
بهار نارنج عزیز نه که همه با اخلاقن الکی و از روی غرض برای کسی گزارش نمیزنن! اینجا بعضیا از اسم استارترم خوششون نمیاد براش گزارش میزنن گزارش ملاک خوبی نیست
سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
سلام عزیزان من نسبت فامیلی با هیچ کدام از اعضا سایت ندارم عزیزانم از من بهتر هم بودند ولی خب شاید این بار خواست خدا بود که نزدیک روز تولدم در یک جو شاد و مثبت قرار بگیرم انصافا کادو و جایزه خوبی هم دادند دیدن اقای زاهد و اقای شاهد که تاپیک گوناگون اداره میکردن و مامان مهشید یا لیلیت هم جالب بود باور کنید آگه میشد تقسیم میکردم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام، سارا جون تو تنها کسی هستی که روی انتخابت هیچ بحثی وجود نداره و رای گیری هم میکردن، باز خودت انتخاب میشدی
سارا جون تبریک میگم لایق بیشتر از اینایی ایشالا به شادی استفاده کنی
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﺛﻤﺮ ﭘﺮ ﮔﺰاﺭﺷﺘﺮﻳﻦ ﺑﺎﺷﻪ ﻧﻪ به ﺧﺎﻃﺮاﺧﻼﻕ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻋﻘﺎﻳﺪﺵ ﭘﺲ ﮔﺰاﺭﺵ ﻣﻼﻙ ﺧﻮﺑﻲ ﻧﻴﺴﺖ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
خاطره چطوری؟ دیدی دوستمون برنده نشد بعنوان...؟! ای داد بیداد!
سارا مبارکت باشه انشالله پسرت خوب بشه و لبخند واقعی از ته دلت ببینیم
¤ مشاوره و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی کاملاً گیاهیِ اوریفلیم، ساخت کشور سوئد ¤ دوستان عزیزم، جهت مشاهدۂ محصولات و سفارش، به این کانال در ت ل گ رام بپیوندید: https://t elegram.me/meandoriflame دوستان برای باز شدن لینک، لطفاً فاصلۂ بین حروف t و e رو بردارید
دیدن خود خانم تهرانی هم برآیم خالی از لطف نبود و واقعا بابت همه چی متشکرم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ثمر خیییییییییییییلی باسواده و مهمتر اینکه نشر علم و فرهنگ میکنه واقعا دوستش دارم
2810