2777
2789
عنوان

نی نی یار ...پرپروک ۷۱ هستم

538 بازدید | 22 پست

نمیتونم وارد کاربریم  بشم....چیکار باید بکنم؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

ای وای من پرپروک جونمم چیشده خواهری😞😞😞😞❤❤❤❤

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
ای وای من پرپروک جونمم چیشده خواهری😞😞😞😞❤❤❤❤

سلام عزیزم...یه مدت نبودم حالا که اومدم نمیتونم وارد کاربریم بشم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
سلام عزیزم...یه مدت نبودم حالا که اومدم نمیتونم وارد کاربریم بشم

عزیزممممم😞😞😞❤❤❤

الان منم ب نی نی یار میگم😘🌹

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
2804
اگه این پرپروک 71کاربریته قطع نیست

اره عزیزم اینم....

2805
ای وای عزیزم... دیدم پیدات نیست. درست میشه نگران نباش 😘

اگه بر نگرده حمام خون راه میندازم اینحا

اگه بر نگرده حمام خون راه میندازم اینحا    

برمیگرده. دلیلشو از نی نی یار بپرس ببین چرا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
2801