2777
2789
عنوان

ی سوال درمورد نجس و تمیزی .تروخدا بیاید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 126 پست

اون کثیفی تمیز شده .احتمالا پوستت حساس بوده پوست پوست شده. کثیفی نیست .در ضمن وسواس خودش ی نوع نجاست حساب میشه "البته ببخشید "

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
 هیج جا . چیزی که ندیدین که نجس محسوب نمیشه .فقط لباسای خودتون نجس هست .

اگه لباسام نجس هس پس حولمم نجس بوده ک اویزون کردم پس دیوارم نجس شده پاهامم نجس بوده راه ذفتم خونه دستامم نجس بوده زدم ب همه چی اشپزی کردم و...

اگه لباسام نجس هس پس حولمم نجس بوده ک اویزون کردم پس دیوارم نجس شده پاهامم نجس بوده راه ذفتم خونه دس ...

واااای نه بابا اینطوری نیست 

خاطرت جمع

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
جدی میگی؟اخه انگار نجاست روم بود اما چسبندگی هارو ک کندم هیچ بویی نداشت خیلی حالم گرفتس 

خب واسه تمیزی بدنت دوباره دوش گرفتی. واسه خونه هم خب لباس تنت بوده هیچ جا نجس نشده. برو بگیر بخواب با خیال راحت

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
2804
اگه لباسام نجس هس پس حولمم نجس بوده ک اویزون کردم پس دیوارم نجس شده پاهامم نجس بوده راه ذفتم خونه دس ...

لا اله الله 😩😩😑😑شيطونو لعنت كن 

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
جدی میگی؟اخه انگار نجاست روم بود اما چسبندگی هارو ک کندم هیچ بویی نداشت خیلی حالم گرفتس 

حتی مطمئن نیستی چسبندگی ها چی هست شک داری پاک ولی چون مانع بوده باید بری دوباره غسل کنی ولی نمیدونی که مانعت نجس بوده یا ن  پس خونت پاکه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
2805

به نظرم بعد از ۴۵ دقیقه حموم و غسل برطرف میشه، من که یه دوش ۵ دقیقه ای میگیرم تمیز میشه، توی ۴۵ دقیقه تمیز نمیشه یعنی؟! حالا اگر خیلی وسواس بخواهی بخرج بدهی، فقط لباسی که بعد غسل اول پوشیدی را عوض کن، والسلام

2801