2777
2789
عنوان

شیرخشک آپتامیل خوبه؟

113387 بازدید | 30 پست

دخترم هفت ماهش تموم شد من از اولشم شیرم خیلی کم بود دیگه از دوماه پیش که فرنی و حریره بادوم خورد و یک ماه هم هست که سوپ اضافه شده کلا روزی دو دفعه بیشتر سینه نمیگرفت بعدشم میدید شیر زیاد نیست زود ول میکرد منم هم ناراحت بودم که آخه بچه هر چی ام سوپ بخوره بازم بالاخره باید تا دو سال کنارش شیر باشه همه هم میگفتن دیگه واسه شیر خشک دادن دیر شده عمرا شیشه شیر نمیگیره من با ناامیدی رفتم یه قوطی آپتامیل با یه شیشه avent خریدم و همون دفعه اول قشنگ گرفت خورد الان یه هفته است میخوره حالا دوباره نگران شدم اصلا این شیر خوبی هست؟

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه من پسرم از سه ماهگی فقط شبر خشک خورده. هم شیرم کم بود هم وقتی شیر میدادم سینه هام بشدت تیر میکشید ...

وزن و رشدش خوبه؟ چون شیر مادر نخورده خدای نکرده مشکلی نداره؟

وزن و رشدش خوبه؟ چون شیر مادر نخورده خدای نکرده مشکلی نداره؟

وزن و رشدش الهی شکر عالیه. نه خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره. توی شش ماهگی دو تا دندون داشت. توی هفت ماهگی چهار دست و پا رفت. توی هفت ماهگی مامان و بابا گفت. الان که ده ماهشه آب و ددر و به به میگه. تا الانم با بچه خواهرشوهرم هم سن هستن اون چهار بار سرما خورد یه بارم بخاطر تب بالا بستری شد سه روز اما پسر من کار خدا سلامت سلامته.

گل همیشه بهارم.
وزن و رشدش الهی شکر عالیه. نه خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره. توی شش ماهگی دو تا دندون داشت. توی هفت ماه ...

الهی شکر . هزار ماشاال...

شما تصمیم دارین تا دو سالگی شیر خشک بدین؟ یا از یه جایی به بعد میخواین پاستوریزه بدین؟

شرمنده هی سوال میکنم

منم اپتامیل میدادم قبلا به پسرم خیلی وزن دهیش عالی بود من که خیلی راضی بودم یه دفعه اسهال گرفت دیگه بهش ندادم الان هم سوپرامیل میدم اونم خیلی شیر خوبی هست روزانه چند سی سی وچند وعده شیرخشک میدین

منم اپتامیل میدادم قبلا به پسرم خیلی وزن دهیش عالی بود من که خیلی راضی بودم یه دفعه اسهال گرفت دیگه ...

یعنی دلیل اسهالش آپتامیل بود؟ 

والا فعلا یه هفته است داره میخوره مثلا امروز پنج وعده خورد دو دفعه شصت سی سی سه دفعه نود سی سی 

اما به شدت به سوپ علاقه داره و حریره بادوم دوست داره روزی پنج وعده غذا میخوره

الهی شکر . هزار ماشاال... شما تصمیم دارین تا دو سالگی شیر خشک بدین؟ یا از یه جایی به بعد میخواین پا ...

خواهش میکنم. تا آخر یک سالگی که همش شیرخشک میدم. بعد یک سال هم هشتاددرصد شیر خشک میدم بیست درصد شیر پاستوریزه. در روز معمولا شش بار شیر میخوره. چهار بار شیر خشک و دوبار هم شیر پاستوریزه.

گل همیشه بهارم.