2777
2789
http://www.tabnak.ir/fa/news/141608/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%D9%8A%D9%85%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%87 اینم عکس کادر پرواز که دوست من مهماندارش بود و فوت کرد.منیره حاجی محمودی برای شادی روحش صلوات
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
مارال جون بهت تسلیت میگم عکسا رو دیدم واقعا آتیش گرفتم خدا رحمتشون کنه .خدا به خونوادشون صبر بده خاک بر سر هواپیمایی ایران کنن که اینجوری جون جوونای ما رو میگیره خدا لعنتشون کنه. خدا بیا مرز زهرا ساکن ارومیه بوده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ , الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ , مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ , إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ , اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ , صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ , اللَّهُ الصَّمَدُ , لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ , وَلَمْ یَکُن لَّهُ کُفُوًا أَحَدٌ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ , اللَّهُ الصَّمَدُ , لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ , وَلَمْ یَکُن لَّهُ کُفُوًا أَحَدٌ

""""" روحشان شاد """""

زندگی حکمت اوست چند برگی را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت
خدا بیامرزدشون.....اون دنیا ترنم معصوم دست مامان وباباشو میگیره میبره تو بهشت
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
ای خداااااااا

آخه اون طفل معصوم چه گناهی کرده بود؟

خدایا چرا نشد زهرا لذت بودن با ترنم رو بیشتر بچشه؟

چرا بابا امین از این که ترنم دوست داره رو شکمش بخوابه لذت ببره؟؟

خدایا چرا اینقدر این دنیا بی خوده؟ چرا نمیشه به هیچ چیز حتی بچه ات دل ببندی؟

ترنم کوچولو دلم خیلی گرفت خاله.....

تو هنوز زود بود بری.....

تو هنوز باید برا مامان و بابات شیرین زبونی میکردی..

این حق مامان و بابات بود که از دیدن راه رفتنت .....حرف زدنت.....خندیدنت لذت ببرن

خاله...گریه امونم نمی ده......دلم گرفته...
خدا لعنت کنه مسبب واقعی این صانحه رو

ایران مرده پرست تا آدماش زنده ان براشون ارزش قائل نیست ولی وقتی مردن ....یا بهتره بگم به کشتنشون داد بلده عزای عمومی اعلام کنه....رو تریلی پارچه مشکی بزنه....
ترنم کوچولو یعنی این دنیا اینقدر بد بود که چهار ماه بیشتر وجود بهشتیت نتونست تحملش کنه؟ یعنی اینقدر بابایی و مامانی بودی که دوریشون رو نمیتونستی تحمل کنی و اونا رو هم با خودت بردی عزیزکم برای ما هم دعا کن .................... کبوترها کبوترها به دل جویید از آن بالا نگاه نیم نگاه گاهی اسیران قفسها را خوشا پروازتان با هم خوشا اوازتان با هم