2777
2789
عنوان

روغن کرچک

330 بازدید | 13 پست

من مژه های خیلی بلندی داشتم جوری که همه حسودی میکردن الان جدیدا به صورت سکه ای بعضی جاهاش داره می ریزه. نمیدونید دلیلش چیه؟! ریمل خوب هم میزنم خیلی دیر به دیر هم آرایش میکنم شاید هفته ای یه بار اما نمیدونم چرا اینجوری شد یه دفعه تا حالا برام پیش نیومده بود. یه جا شنیدم روغن کرچک خوبه! راسته؟ چون کنار چشمه اذیت نمیکنه؟ سوزش یا خارش؟

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تعریفش رو شنیدم ولی استفاده نکن...یه کوچولو از مژت رو قیچی کن چند برابر رشد میکنه!

واقعا؟

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
بار فرچه ریمل بزن فقط زیاد نزن چون موقع پلک زدن داخل چشمت میره

شما زدی تا حالا؟

عزیزم شما برو دکتر چون میگی سکه ای میریزه 

والله دکتر که واسه خیلی چیزا باید برم وقت نمیکنم😂

اره ولی خیل کم بچین فقط نوکش...بعد یه ماه بلند میشه😍

مرسی عزیزم

شما زدی تا حالا؟

من مامانم عمل چشم کرده بود مژه هاشو زده بودن روغن زیتون که استفاده کرد بهتر شد مژه هاش ولی این که حالت سکه ایی که میگین یه آزمایش کبد بدید بد نیست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺