2777
2789
عنوان

آقایون چطور به این مساله نگاه میکنند؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 83 پست
در مورد شکافتن بیشتر این موضوع باید بگم که شوهرم ادم تحصیل کرده ای هست ... مادرش از نظر من یه سلیطه ...

مردها توی این مسایل به شدت تحت فشار قرار میگیرند. نمیدونن واقعا باید چیکار کرد. چون هم خانومشون رو میشناسن و هم مامانشون... و نه میشه از خانم دوری کرد و تبری جست و نه از مامان... واسه همینه توی موقعیت نمیدونه چی بگه... البته میدونم به شدت تحت فشاره...

حالا اینکه قهر میکنه و شما رو مجبور به عذرخواهی میکنه این دیگه خیلی عجیبه... تحصیل علم با یادگیری روشهای زندگی خیلی فرق میکنه و نمیتونه تضمینی برای زندگی بهتر باشه...

باید بشینین و حرف بزنین، ساعتها و نتیجه بگیرین که چی میخاین از زندگیتون و شوهرتون... اونطوری شاید بهتر بتونه تصمیم بگیره و اگر واقعا نمیتونه دست برداره از مادرش و همیشه شما محکوم میشین باید تصمیم دیگه ای بگیرین.

یه تصمیم جداییه و یکی هم بیخیال شدن نسبت به ادمهای بی اهمیت! برین و بیاین ولی کم اهمیت باشه براتون!

اگر جای شوهرتون بودین چیکار میکردین؟

احتمالا یه چیزی میدونه نمیگه... یا اینکه یه علاقه خاص براش پیش اومده... البته ممکنه دوست شما هم حسا ...

دقيقا ما توي اطرافيانمون همچين موضوعي پيش اومد، متاسفانه داماد خانواده به عروس خانواده علاقمند شده بود بخاطر رفت و آمدايي كه دو نفري توي مسير داشتن ، بعدا عروس خانواده به همسرش گفت، كه شوهر خواهرت به من نظر بد داره، كلي دعوا و قطع ارتباط شد ولي ناچارا زندگي ها ادامه پيدا كرد، حتي رفت و آمد ميكنن با هم ولي سرسنگين!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا یه چیزی میدونه نمیگه... یا اینکه یه علاقه خاص براش پیش اومده... البته ممکنه دوست شما هم حسا ...

میشه یه کم واضحتر توضیح بدین دوستم از همه لحاظ خوبه فقط خیلی آرومو سربه زیره برعکس زن داداشش بسیار زبون بازه یعنی به نظره شما نامزدش به این خانوم علاقه مند شده یعنی به چی می خواد برسه درضمن دوستم میگه چندین بار به خاطر کنجکاویه نامزدش بحثشون شده ولی بازم بعده یه مدت بر می گردن سر خونه اول و سوالات و کنجکاویا شروع میشه

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
میشه یه کم واضحتر توضیح بدین دوستم از همه لحاظ خوبه فقط خیلی آرومو سربه زیره برعکس زن داداشش بسیار ز ...

دقيقا توي موردي كه من تعريف كردم، همسر اون آقا ساده تر و سربه زير تر بود ولي زن داداشش سر زبون دار و بلا و به خودش ميرسيد خيلي

برای این پرسیدم که ببینم چه چیزی باعث میشه انقدر فراغت خاطر پیدا کنید که وقتتون رو اینجا میخواین بگذ ...

اونقدر فراغ خاطر نداشته و ندارم... فقط میدونم که جامعه ما داره با سرعت زیادی رو به تخریب میره... زندگیها به خاطر خیلی اخلاقها و پیش قضاوتی ها و لجبازی ها داره از بین میره بیخودی و سر هیچ و پوچ... واسه همین فقط اشنا کردن خانومها با طرز تفکر اقایون شاید یه کمک کوچیکی بکنه و از مرموز بودن آقایون کم کنه!!!

مطمئن باشین من رو اینجا زیاد نمیبینین و از همه کاربرهای محترمی که سوالی دارند و جواب سوالشون به تاخیر میافته خواهش میکنم به صورت پیام هم برام ارسال کنند تا زودتر پیداش کنم.

امیدوارم بتونم کمکی کنم!

مردها توی این مسایل به شدت تحت فشار قرار میگیرند. نمیدونن واقعا باید چیکار کرد. چون هم خانومشون رو م ...

اگر جای شوهرم بودم ارتباطم رو با خانواده ام به حداقل میرسوندم ... و خانمم رو مجبور نمی کردم که ارتباط تنگاتنگ با خانواده ی بدبرخورد خودم داشته باشه ... 

من ازش خواستم و گفتم که دیگه نمی خوام با خانواده ات رابطه ای داشته باشم ... الان بیشتر از یک ماهه که طلاق عاطفی شده و تعطیلات رو بدون اینکه به من بگه میره شهر خانواده هامون ... خانواده ی هر دوی ما یک شهر هستن و من به خاطر شغل همسرم اومدم شهرستان و اینجا غریبم با این حال من رو تنها میگذاره و میره و حتی یک تماس یا پیامک هم نمی زنه ... من به خاطر اینکه طلاق پیش خدا مذمومه ازش جدا نشدم تا الان... ولی مطمئنم که این شرایط رو هم نمی تونم دووم بیارم و دائما به فکر طلاقم و اینکه  ای کاش هیچ وقت این اشتباه رو تو زندگیم نمی کردم .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
دقيقا توي موردي كه من تعريف كردم، همسر اون آقا ساده تر و سربه زير تر بود ولي زن داداشش سر زبون دار و ...

دوستم خیلی خوش قیافه و قدبلنده برعکس زن داداشش قدکوتاه با قیافه ی خیلی معمولی ولی خیلی زبون می ریزه منم یه بار تو پاساژ دیدمش نمی خوام تهمت بزنم ولی چشم از شوهرم بر نمی داشت اونم زنه منم زن به هر حال معنیه نگاه معمولی رو با یه نگاه دیگه می فهمیم

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
اونقدر فراغ خاطر نداشته و ندارم... فقط میدونم که جامعه ما داره با سرعت زیادی رو به تخریب میره... زند ...

بسیار خوب .موفق باشید انشاالله.

این 👇آدرس پیج اینستاگرامم هست دوست داشتی سر بزنید.nadela.ceramicیا به فارسی سرچ کن ناداِلا 
میشه یه کم واضحتر توضیح بدین دوستم از همه لحاظ خوبه فقط خیلی آرومو سربه زیره برعکس زن داداشش بسیار ز ...

میشه بگین چه سوالایی میپرسه؟؟؟ یه وقتایی میبینی یه نفر هست که به خاطر اینکه یه خانوم سر و زبون داره و اهل کل کل کردن دوست داره بیشتر راجع بهش بدونه و کل کل کنه! بدون اینکه نظری داشته باشه... یه وقتایی هم هست که یه شیطنت هایی از اون خانوم میبینه و کم کم واسه خودش یه فکرایی میکنه!!! یخلی مهمه خانواده اون آقا رو ببینین چطوری هستند ! ممکنه یه تفاوت فاحش بین طرز پوشش و برخورد یه سوء تفاهم واسه اون آقا ایجاد کرده چون تازه اومده توی این خانواده... ممکنه از خانواده بسته و پوشیده ای بودند و این خانم یکم برونگراست و خیلی حرف میزنه و حتی طرز پوشش متفاوتی داره و این باعث میشه طرف فکرای خاصی بکنه! خیلی اتفاقها ممکنه افتاده باشه.... اگر دوستتون واقعا نگران هستند به نظر من بهترین حالت اینه که مشاوره برن و هر چه بیشتر نامزدشون رو بشناسن و بهتر برای زندگیشون تصمیم بگیرند!

اونقدر فراغ خاطر نداشته و ندارم... فقط میدونم که جامعه ما داره با سرعت زیادی رو به تخریب میره... زند ...

ميشه بپرسم چرا انقدر آمار خيانت بالا رفته؟ چرا اكثر آقايون حاي بر خلاف ظاهرشون زيرآبي ميرن به قول معروف! يه زماني زن و مردهايي كه خطا ميرفتن انگشت شمار بودن ، ولي الان اكثريت قابل اعتماد نيستن؟البته موضوع جديدي نيست، اكثرا جواب اين سوالو ميدونيم، من با اينكه به همسرم خداروشكر اعتماد دارم ولي گاهي در مورد اين مرضوع خيلي با هم حرف ميزنيم، ولي حس ميكنم خيلي واضح و درست نميتونه جواب بده چراكه ميترسه فكر كنم اگه خودش اينجوري نيست پس چرا انقدر اطلاعات داره!!! واسه همين از شما سوال ميكنم، 

اگر جای شوهرم بودم ارتباطم رو با خانواده ام به حداقل میرسوندم ... و خانمم رو مجبور نمی کردم که ارتبا ...

تا وقتی که مشکلاتتون رو با همدیگه حل نکنین نمیتونین به راحتی زندگی کنین! میگم باید بشینین و حسابی حرف بزنین. بدون هیچگونه شدت برخورد و تشنج. باید به یه سری نتایج برسین. میتونین رابطه ها رو کم کنین ولی هیچ موقع نخاین که قطعش کنه! چون اگر واقعا ارزش رفت و امد ندارند خود شوهرتون باید به این نتیجه برسه! همین که به شما نمیگه و میره شاید به خاطر اینه که نمیخاد شما اونجا برین و تشنجی پیش بیاد! 

هر چی از همدیگه دوری کنین و به این طلاق عاطفی بیشتر بها بدین مشکل بدتر میشه و از همدیگه دورتر میشین. حداقل بشینین حرفهاتون حسابی با هم بزنین و اونموقع به نتیجه برسین که نمیشه! یه نفر باید مدیریت کار رو به دست بگیره و به نتیجه برسونه... این نتیجه شاید شوهرتون رو هم به فکر بندازه که تصمیمهای بهتری بگیره و حمایتش از شما بیشتر بشه!

دوستم خیلی خوش قیافه و قدبلنده برعکس زن داداشش قدکوتاه با قیافه ی خیلی معمولی ولی خیلی زبون می ریزه ...

بعید نیست طرف مریض جنسی باشه! مشکل زیاده خواهی روابط جنسی فقط مختص اقایون نیست و یه مشکل روانی هست که میتونه باعث این قضیه بشه. اگر واقعا ایشون اینطور برخورد میکنند ممکنه درگیر یه همچین مشکلاتی شده باشند.

ما آقایون هم راحت بگم، واقعا توی اینگونه مسایل ضعف داریم، یکی بهمون چراغ سبز نشون بده خودمون رو گم میکنیم!

به نظر میاد مشکل از سمت خانم باشه و نامزد دوستتون هم به هر حال هر چی باشه از این شیطنت ها بدش نمیاد. البته امیدوارم بحث شیادی یا اینکه دست ایشون رو باز کنه و دوست شما رو از همسرش جدا کنه نباشه!!! زن داداش دوستتون با خانواده دوستتون مشکلی نداره؟؟؟

تا وقتی که مشکلاتتون رو با همدیگه حل نکنین نمیتونین به راحتی زندگی کنین! میگم باید بشینین و حسابی حر ...

مشکل همینجاست که حاضر نیست بیاد مشاوره یا حتی تلفنی با مشاوری صحبت کنه ... خودشو عقل کل میدونه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ميشه بپرسم چرا انقدر آمار خيانت بالا رفته؟ چرا اكثر آقايون حاي بر خلاف ظاهرشون زيرآبي ميرن به قول مع ...

اولویت اول مردها توی زندگی سک-*س هستش و برای خانومها اولویت 5ام محسوب میشه... به همین خاطر این قضیه برای مردها خیلی پررنگه و چون براشون اهمیت زیادی داره خیلی کارها  برای رسیدن بهش میکنند!! برای خانومها مهرطلبی و ارضای احساس اولین اولویت رو داره که باعث میشه زندگی عاشقانه ای رو درست کنند و همچنین به بچه ها بی توقع مهر و محبت کنند! حالا اگر مرد توی این مشکل ارضا نشه ممکنه نتونه دنبال راه حل درست بره و دنبال راحت ترین راه شاید بره! این میشه که مشکل پیش میاد. در ضمن زمانه عوض شده. دیگه مثل قبل نیست. ارتباطات زیاد شده و مردها و زنها خیلی بیشتر از قبل دارن خودشون و نیازهاشون رو میشناسند. واسه همین تبعاتی داره... همیشه هر پیشرفتی یا هر تکنولوژی یه سری فرصت ایجاد میکنه و یه سری تهدید!

حالا شما خودتون باید تصمیم بگیرین که مرد رو چطوری از این کار باز بدارین... البته الان نمیخام بگم اقایون حق دارند این کار رو بکنند! ولی این کار رو میکنند!

بازم جای بحث بیشتر داره!