2777
2789
عنوان

آقایون چطور به این مساله نگاه میکنند؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 83 پست

من خودم اشکالی تو حضور مردا نمیبینم

و تازه موافقم هستم چون ی سری موضوعات ک خانوما ازشون گله دارن شاید ی مرد بهتر بتونه واسشون شفاف سازی کنه

ولی مشکل اینجاس ک 90 درصد اقایونی ک اینجا عضو میشن بی تربیتن

برا همین خانوما جبهه میگرن

الانم قطعا ی عده میان میگن اینجارو بزارید واسه ما 

ولمون کنین ی جا نمیتونیم تنها باشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سوالم اینه  شوهرم خانواده اشو به من ترجیح میده و با اونها صمیمی تره ... چرا ؟ ایا همه ی اق ...

اولا اینکه به شدت با اینکه من جای شما باشم و بتونم نظر بدم مخالفم و کار غیر ممکنیه. به جای اینکه تصمیم رو اول بگیرین سعی کنین  کفش شوهرتون رو بپوشین! یه موقع میبینین مسولیت پذیر نیست و واقعا خانواده و زنها رو نمیشناسه ...

و یه سوال دیگه؟ چقدر خودتون رو میشناسین؟ چقدر بهش ایراد میگیرین؟؟؟نه اینکه ما مردها اینطوری باشیم ، شما هم توی خانوادتون راحت تر از جاهای دیگه هستین. حالا اگه خونه خودتون و همسرتون هم غریبه بشه و مرتب ازت ایراد بگیره خب معلوم میرم جایی که راحت باشم و بیشتر منو قبول داشته باشن و بهم اهمیت بیشتری بدن. البته اگه این باشه شوهر شما داره اشتباه میکنه...

ولی باید این سوال شما بیشتر شکافته بشه...

سلام داداش خوبی 

خوش اومدی کاش جمعمون تکمیل تر هم بشه با ورود دیگر مردها

توصیه من به شما اینه که توی تاپیکای خیلی خصوصی خانم ها وارد نشید اینطوری خانم ها راحت می تونن حرفای خصوصیشون رو بگن

بازم خوش اومدی.

خب ظاهرا بارش محبتها شروع شد... تمام اینجا مال شما همین یه تاپیک بمونه واسه ما... متنی که نوشتم یعن ...

خانمای اینجا مشکلات مشابه زیادی دارن و می تونن خیلی خوب همدیگرو راهنمایی کنن نیازی به وجود اقایون واسه مشاوره نیست اصلا 

کساییم که دنبال چیزای دیگن برن اینستا و اینجارم مثل اونجا به گند نکشن 

اقایون بهتره چراغ خاموش تاپیک بزنن و تو مسائل خصوصی و خاص خانما شرکت نکنن .هر کی اینکارو کرده خیییلی زود قطع دسترسی شده 

با خاموش خوندنم تجربیات زیادی به دست میارن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
سلام داداش خوبی  خوش اومدی کاش جمعمون تکمیل تر هم بشه با ورود دیگر مردها توصیه من به شما اینه ...

واسه همین این تاپیک رو درست کردم چون مدت زیادی فقط تاپیکها رو خوندم و میدونم فضای اینجا چه شکلیه ! امیدوارم که بتونم کمکی کنم! 

شمام اگ.میخاین تو سایت بهتون گیر ندن باید ی مدت بگذره تا بفهمن ک چ طور ادمی هستین 

چون این چن وقت اخیر ی عده مرد خیلی اذیت کردن قطعا الان جبهه گیریا بیشتره 

یادمه اونموقع اوایل خیلییی ب اقای ماهشهر گیر میدادن و این اواخر دیگ ب عنوان ی عضو از نینی سایت پذیرفته بودنش و حتی گاهی صداش میجردن ازش سوال میپرسیدن 

و همینطور اقای جوانمرد 

2810