2777
2789
عنوان

من حساسم يا اين همه توجه شما رو هم ناراحت ميكنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 135 پست

شوهر منم اینطوره ن ب این شدت ولی هروقت میریم شهر شوهرم اینا خیلی ب خاهر و مادرش اهمیت میده اینجور ادما درست بشو نیستن امیدوارم بهتر تصمیم گیری کنی مارم در جریان بزاری😊

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر می کنم بعضی رفتارهاش عادی نیست. رتوجه به خواهر یه بحثه ولی افراط و کار غیر عاقلانه یه بحث دیگه. در مورد وسایلی که گذاشت زیر پای خودش شما حق داری. آدم نمی تونه جون ۴ نفر رو به خطر بندازه به خاطر خواهرش. می تونست فکر دیگه ای بکنه. این ربطی به اینکه شما هنوز زنش نیستی نداره. نشون میده ایشون آدم عاقلی نیست و بیشتر انگیزه اش مهرطلبیه...

به نظر من تو دوران نامزدی باید بیشترین توجه رو به تو داشته باشه این بیخیالیش اصلا نشونه خوبی نیست تو براش اولویت نیستی

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

به نظر منم حق داری شما

تازه مردایی که توی دوران نامزدی لارژ اند و مدام خرج می کنن و دست و دلبازن بعدش میشن خسیس و فقط واسه خونوادشون خرج می کنن وای به حال اینکه الانم یه تعارف نزده و یه کادو واست نگرفته تا مشهد رفتین و اومدین

خواهرشم که از الان بهت نشون داده جای من اینه و جای تو اون بعدا نمی تونی تغییرش بدی به نظرم

اگه می تونی اینجوری تحملش کنی ادامه بده وگرنه که یه بار دیگه با همین جمع باهاش برو سفر اگه همین رویه بود قاطع بگو نه!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

وای عزیزم همچین مردایی آدمو پیر میکنن تو تا عمر داری باید پیشش قناعت کنی که بتونه واسه بقیه خرج کنه به نظرمن هیچ وقت قبول نکن که باهاش ازدواج کنی 

حتی اگه خودشم درست بشه 

خونواده اش همش انتظار دارن زندگیتو خراب میکنن

من قبل ازدواج تصمیمم رو بر این اساس گرفتم که چون خونواده شو دوست داره پس مرد زندگی و خونواده ست. بعد چند سال که فهمیدم اشتباه کردم از یه روانشناس شنیدم که مردی که به خونواده اش احترام می ذاره لزوما بعدها به زنش اجترام نخواهد گذاشت. 

مثلا شوهر من قبض برق خونه رو نمی داد و می گفت ندارم  حتی یه بار قطعش کردند و ما برق نداشتیم ولی پول می فرستاد برای خواهر دانشجوش. در صورتی که خونواده اش نیاز مالی ندارند اصلا. همین خواهرش خوابگاه دانشگاه دولتی رو نرفت و گفت همه شون هم جنس باز ند و خونه اجاره کردند براش!!! کلی کلاسهای متفرقه می رفت! بعد یخچال خونه ی ما خالی بود!

میگن آدمارو تو سفر میشه شناخت شما نامزدشی اینجور رفتار میکنه بعد از ازدواج دیگه براش عادی میشی خدا بهت رحم کنه میشه سوهان روح به نظرم کیس مناسبی نیست نامزدی برای شناخت دقت کن خودتو بدبخت نکن

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
2810