2777
2789
عنوان

دستگاه لاغری موضعی

127862 بازدید | 73 پست

اقا استفاده کردم بالاخره فقط دوسانت کم شد دوسانت...حیف اون پولی که دادم واقعا حیف..توروخدا هرکی میبینه گوش کنید استفاده نکنییییید..هیچی کم نمیکنه..

😩😩😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی ساکشن؟یا لیزری؟

هیچکدوم یه دستگاه مثل سونوگرافی..میکشن رو شکم جلسه ای نیم ساعت هفته ای دوبار...۶ جلسه تاحالا رفتم هیچی کم نکردم‌...هرروز فحششون میدم من که راضی نیستم از پولی که دادم..کوفتشون بشه

😩😩😩
2803
اصلا چیزی به عنوان لاغری موضعی وجود نداره .بدن که نمی تونه فقط چربی یه جا رو ببره متاسفانه بعضی ها ب ...

بخدا..بهم گفته بود تو جلسه ششم یک سایز ککم میکنی...نیازم به رژیم نیست..عوضیا سرمو گول مالیدن‌..از ترس نمیتونمم به شوهرم بگم تو این اوضاع بد اقتصادی ۴۰۰ تومن پول بی زبونو دادم رفت الکی

😩😩😩
بخدا..بهم گفته بود تو جلسه ششم یک سایز ککم میکنی...نیازم به رژیم نیست..عوضیا سرمو گول مالیدن‌..از تر ...

فدای سرت ولی کاش قبل از اینکه می رفتی تاپیک می زودی  .بازعیب نداره .آدم یه موقع هایی باور نمی کنه اینهمه دروغ و .من همش می گم نهههههههههههههههههه شاید من اشتباه می کنم .نمیشه .ولی میشه خانمم و متاسفانه توی جامعه ما رواج داره اصلنم خجالت نمیکشن. ما زنها هم یه عیب داریم به همدیگه خیلیییی کم اعتماد داریم .اگه شما بری بگی من نرم.می گم به من حسودی کردی .حالا اینجا چون همدیگر رو نمیشناسیم شاید اعتماد بیشتر باشه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
2804
فدای سرت ولی کاش قبل از اینکه می رفتی تاپیک می زودی  .بازعیب نداره .آدم یه موقع هایی باور نمی ک ...

تاپیک زدم ولی کسی تجربه ای ندارشت..اگه هم داشت برا چتدسال پیش بود بعدم گفتم این جابی که دارم میرم بهتره دیگه

😩😩😩
اين دستگاه رو كه ميگي چوبي هاي يك قسمت رو پخش ميكنه تو كل بدن من خالم واسه شكمش رفت تغييرشو فقط خودش ...

چوبی چیه..من تغییرمو خودمم نفهمیدم..شل سونوگرافی میریزن رو شکم بعد با یه دستگاه کاملا مثل سونوگرافی اونجوری حرکت میدن

😩😩😩
تاپیک زدم ولی کسی تجربه ای ندارشت..اگه هم داشت برا چتدسال پیش بود بعدم گفتم این جابی که دارم میرم به ...

بازم فدای سرت .من ندیدم شایدم عضو نبودم وگرنه حتمآ می گفتم .حتی دکتر به من گفت قرص چربی سوز هم بی خود است .بعدش روی تیروئید تاثیر میذاره.معمولا کم کارش می کنه .چون سیستم بدن و باقرص ریختیم به هم 

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
2805
چوبی چیه..من تغییرمو خودمم نفهمیدم..شل سونوگرافی میریزن رو شکم بعد با یه دستگاه کاملا مثل سونوگرافی ...

دستگاه لاغري موضعي به تنهايي باعث لاغري نميشه. بلكه روندشو سريع ميكنه چون باعث شكستن مولكول هاي چربي اون ناحيه اي كه دستگاه زدين ميشه 

از روز بعد از دستگاه بايد هر روز حداقل يك ساعت ورزش هوازي كنين در اين صورت اون ناحيه خاصي كه دستگاه زدين بيشتر از  بقيه جاها لاغر ميشه. مثلا من دستگاه واسه رون ميذاشتم چون بالا تنم ٣٤ بود پايين تنم دو سايز بزرگتر بود ، روز بعدشم ميرفتم كوه هر روز هم ورزش ميكردم تا بعد ٢ ماه اختلاف سايز ازبين رفت

نمایندگی دستگاه فیزیوتراپی خانگی 

قابل استفاده جهت درمان درد ، تحریک عصب و عضله و لاغری با شبیه سازی ورزشی

دارای فرکانس تنس و فارادیک

دارای 3 سال گارانتی تعویض

ارسال به سراسر ایران

021-44220250-44257652

09194626401-09367875519

2801