2777
2789
من شوهرم خیلی خوبه خیلی دوسش دارم همیشه با تمام وجود محبتشو بهم نشون میده و میگه که همه پیشرفتاش به خاطر من بوده حتی چون شاغلم یه موقع هایی از خستگی شامم درس نمی کنم ولی شوهرم کاملا درک می کنه کلن این چیزا خیلی به تربیت خانوادگی بستگی داره پدرشم همین طوریه خیلی تو کارای خونه کمک میکنه و شوهرمم همیشه ازم حمایت می کنه در مقابل خانوادش والبته باباش خیلی گله ولی فک میکنم مامانش اوایل یکم حساس بود که شوهرم انقدر هوامو داره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من نباید در مورد مردا این چوری قضاوت کرد یه موقع هایی خود ما هم ممکنه رفتار درستی نداشته باشیم و اونا فکر کنن که ما نمیتونیم درکشون کنیم این جوری روز به روز فاصله ها بیشتر میشه و به جایی میرسیم که دیکه حرف همو نمیتونیم بفهمیم. من فکر میکنم اینا همش به خاطر آموزش هایی که ما هیچ جا بهمون داده نمیشه متاسفانه.
نه تو مدرسه نه تو دانشگاه.همش سعی میکنن دختر و پسرو از هم دور کنن در صورتی که ماها بالاخره باید یه جایی یاد بگیریم که چجوری با جنس مخالفمون برخورد داشته باشیم تا بتونیم تو آینده مشکلاتمونو راحت تر باهاشون کنار بیایم و حلشون بکنیم.
بنظر من بهترین شیوه در مقابل مردا اینه که باهاشون کجدار مریض رفتار بشه از همون ابتدا.نه خیلی رو داد که بعا خودشون رو گم کنند.نه بی احترامی کرد که مردها گستاخ بشن. من دیدم که این شیوه جواب میده.
بچه ها بنده خدا شوشو منم بد نیست در کل ار صد هشتاد میشه اما بعضی وقتها الکی غرغر و نق داره که مربوط به مامان شوشومیشه میدونم از بس ناله دارن و واصش ناز میکنن که وای ماشش تا بچه داریم بجز تو بقیه به فکر مانیستن و ....وای ماپیریم وای از فلک