2777
2789
عنوان

مامانا كمكم ميكنين😢دخترم غذا نميخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 71 پست
من نميدونم چرا هركار ميكنم عكس نمياد سرعت نت ضعيفه

منم حجم عکسام زیاده نمیاد میرم از رو عکس شات میگیرم‌تا حجمش کم بشه و بیاد😅😅 نمیبینی بالا و پایین عکسا سیاهه😆😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂عزيزم ماهم همينطوريم منو همسرم هم انقدر هيوارو گاز ميگيريم گوشتش مياد زير زبونمون تازه اي ...

دخترا شیرینن همه رو جذب میکنن

ی ماهه نرفتم خونه مادرشوهرم همشون زنگ میزنن بیاین تا ببینیمش منم فردا قراره برم

تازه روزه هم هستم

عزيزم😍😍😍😍 الان چندتا دندرن در آورده؟؟ بچه ها موقع دندون در آوردن چطوري ميشن؟؟

الآن ۶ تا دندون داره ۴ تا بالا ۲ تا پایین

متفاوتن بچه ها پسر من تب خفیف و بیقراری و بی اشتهایی و بیخوابی داشت

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
الآن ۶ تا دندون داره ۴ تا بالا ۲ تا پایین متفاوتن بچه ها پسر من تب خفیف و بیقراری و بی اشتهایی و بی ...

عزيز دلم خدا حفظش كنه

هيوام خيلي دو روزه اذيت ميكنه

بيقراره مدام نق ميزنه و گريه ميكنه وهمش نميدونم چرا دهنش بازه با دهن باز نفس ميكشه در صورتي كه بينيش كيب نيس

خيلي بچه آروم و بي سر و صداييه نميدونم واقعا بخاطر دندون در آوردنه يا خدايي نكرده چيز ديگه

خيلي نگرانم😢

همسرم عاشقتم  
عزيز دلم خدا حفظش كنه هيوام خيلي دو روزه اذيت ميكنه بيقراره مدام نق ميزنه و گريه ميكنه وهمش نميدون ...

خدا حفظش کنه بچه ها تا بزرگ بشن پدر مادرا رو پیر میکنن

الان وقت دندون درآوردنشه احتمالا از دندونه

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خدا حفظش کنه بچه ها تا بزرگ بشن پدر مادرا رو پیر میکنن الان وقت دندون درآوردنشه احتمالا از دندونه

😪😪😪آره عزيزم منم همين فكرو ميكنم ولي نگرانم😪 دست خودم نيست

از هم صحبتي باهات خيلي خوشحال شدم عزيزم😍❤️

همسرم عاشقتم