2777
2789

سلام به همه ماماناي عشقولي

دختر من ٦ ماهشه من سر غذا دادن بهش داستان دارم

نه حريره بادوم درست حسابي ميخورد

نه الان پوره مرغ وسيب زميني و هويج 

هركاريش ميكنم نميخوره

تازگيا هم دهنش يكسره بازه امروزم آب دهنش آويزون بود 

حريره بادومو ميريختم تو شيشه ش ميدادم ميخورد

الان سوپ رو چيكار كنم

همسرم عاشقتم  

حالا تازه میخواد غذاخور بشه عجله نکن سخت نگیر به زور بهش نده تا ۹ ماهگی شیر خودت کاملا براش کافی هست و غذا رو فقط در حد آشنایی با مزه ها بخوره کافیه

کم کم میخوره

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا تو شیشه نده عزیزم بذار با قاشق یاد بگیره هنوز اوله راهه در حد چند قاشق بخوره خوبه اب دهنشم بخا ...

عزيزم حريره بادوم چون واجب بود كه بخوره مجبور شدم ميدادم

ولي غذا هارو با قاشق ميدم بهش

همسرم عاشقتم  

عزیزم خب طبیعیه تازه اولشه6ماهشه  به مرور میخوره ولی سعی کن غذای سنگین ندی بهش یا اگه نمیخوره نده بهش بزارهمون شیرخودتو بخوره

اب دهنم به خاطر دندون دراوردنه مهسای ماهم  وقتی دندون میخواست دربیاره همش اب دهنش میرفت 

عزيزم حريره بادوم چون واجب بود كه بخوره مجبور شدم ميدادم ولي غذا هارو با قاشق ميدم بهش

مگه حریره بادام غذا نیست🤔 اتفاقا تنها غذایی که دختر بدغذای من دوس داره همین حریره هست بقیه سوپاش فقط درست میکنم و میریزم

حالا تازه میخواد غذاخور بشه عجله نکن سخت نگیر به زور بهش نده تا ۹ ماهگی شیر خودت کاملا براش کافی هست ...

ببين هركاري ميكنم با شعرو آواز و اين حرفا نميخوره ك نميخوره

اونوقت هرچي ما ميخوريم حمله ميكنه از دستمون ميگيره

از ٤ ماهگي حريره بادوم دادم

قد و وزنشم دكتر گفت نسب به بچه هاي ديگه خيلي بالاس

خيلي رشد داشته ماشاالله

ولي نگرانم غذا نخوره

گفتن تا پايان ٧ ماهگي بايد نصف ليوان غذا بخوره هر وعده

همسرم عاشقتم  
مگه حریره بادام غذا نیست🤔 اتفاقا تنها غذایی که دختر بدغذای من دوس داره همین حریره هست بقیه سوپاش فق ...

منظورم غذاي جامد هست عزيزم😁😁😁

مثل انواع پوره ها 

همسرم عاشقتم  
ببين هركاري ميكنم با شعرو آواز و اين حرفا نميخوره ك نميخوره اونوقت هرچي ما ميخوريم حمله ميكنه از دس ...

پسر منم اینطور بود تا ۸ماهگی اصلا غذا نخورد

قد و وزنشم روی نمودار رشدش هست

بعد اون کم کم خورد الان یک سالشه

البته مشکلی که دارم اینه که فقط غذای میکس میخوره😢

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نصف لیوان غذا زیاد نیست؟

والا بهداشت گفت هر وعد بايد بخوره

تازه ميان وعده هم دوبار در روز بايد بخوره

مثل پوره هويج يا سيب زميني

ولي گفت چون وزنش بالاس سيب زميني خيلي كم بايد بخورن

همسرم عاشقتم  
منظورم غذاي جامد هست عزيزم😁😁😁 مثل انواع پوره ها 

منظورتو گرفتم😄😉 ببین از الان کم کم بهش غذا بده و به مرور زیادش کن اگه نخورد بزور ندیش اینا رو انجام دادم که دخترم اینجوری بدغذا شد دلم نمیخواد بچه ای مث بچه من باشه 

ببين هركاري ميكنم با شعرو آواز و اين حرفا نميخوره ك نميخوره اونوقت هرچي ما ميخوريم حمله ميكنه از دس ...

ببین اصلا به گفته ها دقت نکن و گوش نده

هر بچه ای براساس میل و اشتهاش و نیاز بدنش میخوره

شاید یکی نصف لیوان یکی ۵قاشق