2777
2789
عنوان

دبستان دولتی پسرونه خوب تو کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 7785 بازدید | 28 پست

اینها هم سهبارجشن گرفتن درطول سال که میشدبچت نفرستی اما من فرستادم دوتاش

دوبارم عکس بود میگفتن هم جشن وهم عکس اجباری اما من یبارعکسهارو بردم انداختن وچندتادونه عکس انتخاب کردم 

یکم میگن اجباری اما من حرف خودم ونیازخودم درنظر میگرفتم 

فقط عکس اخرسال که برای پایان نامه اش بود انداختم 

فیلم هم داشتن صدتومن بودگفتن اجباری و.. من گفتم نه نمیخوام وفیلم قبول نکردم حدود6یا8تادونه سیدی بود من گفتم همون عکس بهتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا این نایب من تو اینترنت سرچ کردم اصلا نمیده همچبن اسمی رو😥😶🤔

نمیدونم یک خانومی تو پارک به من گفت مدرسه خوبی هست 

بزارخودمم سرچ کنم بهت میگم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

دستت درد نکنه ببین میتونی پیدا کنی... البته سنیدم دولتیا باید تو محدوده باشه بچه یه ذره ابنور اونور باسه ثبت‌نام نمیکنن نمیدونم چقدر درسته

خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم

اهان مرسی منم ادیبی رو شنیدم مدرسه خوبیه ولی پرسیدم یالی ک پسرم میخواست بره اول گفتند کلاساش خیلی کوچیکه و ۴۵ نفر حداقله...منم ترسیدم بچه سال اول هیچی یاد نگیره دیگه نذاشتم‌دولتی

خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم

اگر در جستجو مدرسه مناسب در محدوده خود هستید .علمی نو  را نصب کنید

جهت گوشی های اندروید

https://cafebazaar.ir/app/com.elminovin.elmino/

جهت گوشی های آیفون

https://new.sibapp.com/applications/starter

اپلیکیشن علمی نو قابلیت‌ها و امکانات بسیاری را در اختیار کاربران خود قرار داده که از جمله آن‌ها می‌توان به امکانات زیر اشاره کرد :

1.نصب سریع و آسان از مراکز معتبر دریافت اپلیکیشن مانند کافه بازار ،  و سیب اپ .

2.جستجو طبقه بندی ( با توجه به منطقه ، مقطع تحصیلی ، نوع مدرسه و جنسیت و. . . .)

3.جستجو با توجه به فاصله از مبدا

4.بانک اطلاعاتی کامل  

5.اطلاعات دقیق از مدارس و مراکز

6.توضیحات مختصر و مفید و کارآمد از وضعیت مراکز آموزشی  

7.عکس ، ویدئو و محل دقیق مراکز

8.بر قراری ارتباط با مراکز  از طریق تلفن ، سایت و . . .

به نظر من دبستان مهربد خوبه من پسرم و اونجا میبرم از پیش دبستانی اونجاست 4ساله که میبرمش واقعا معلمای خیلی حرفه ای و کاربلد دارن سطح علمی بالایی دارن.من که خیلی راضی هستم.درختی خیابون بزرگمهر غربی نرسیده به مدرسه عترت هست.

من سه هفته پسرم رفت مدرسه ایران گوهردشت افتضاح بود به معنای واقعی معلم بی تجربه کادر پرتوقع و بی ادب و تنبل و زیاده خواه از بچه شش ساله انتظار داشتن مثل مجسمه بشینه فقط تبلیغات قشنگی داره و چرب زبونن به جاش برسه تربیتشون رو نشون میدن مدرسه خانوادگی هست کلا همه به هم فامیلن دایم مسائل خصوصی خانواده رو میپرسیدن بعد همه جا عنوان میکردن حواستون باشه اگر روح و روان بچه براتون مهمه آسیب میبینه و فقط برچسب میزنن بهش

هرچی آرزوی خوب مال تو