2777
2789
عنوان

ميخوام رشته روانشناسي بخونم خوبه آيا؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 114826 بازدید | 158 پست
پیام نور نخون اصلا 

عزیزم چرا داخل این تاپیک همه میگن پیام نور بده؟؟؟اخه منم میخوام برم‌پیام نور.....یعنی داخل بازار کار به بچه های پیام نور کار نمیدن،؟؟؟؟؟میشه لطفا اگر اطلاعی دارین در اختیارم بذارین؟؟؟

نمایندگی کودک دو زبانه لطفا در اینستاگرام همراهی کنید              koodak_dozabane_in_iran
عزیزم چرا داخل این تاپیک همه میگن پیام نور بده؟؟؟اخه منم میخوام برم‌پیام نور.....یعنی داخل بازار کار ...

سلام بازار کار تا یه حدیش به دانشگاه مربوط یه حدیش به دانش و اطلاعات و استعداد فردی که اگر این مورد رو دارا باشید دانشگاه اهمیت نداره زیاد هر چند اولیت ها همیشه اول با سراسری و آزاد هست و اینکه ما اگر پیام نور رو رد کردیم نه به خاطر کارشه بلکه به خاطر آموزشش هست که خودخوان هست و مناسب نیست اگر کسی واقعا دوست داره یاد بگیره و استفاده کنه از رشته حتی واسه خودش و زندگیش مناسب نیست چون بعضی دروس نیازمند اینه که شفاهی به شما آموزش داده بشه و تجربه ها رو در میان گذاشته بشه که تو دانشگاه پیام نور اینجور نیست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بازار کار تا یه حدیش به دانشگاه مربوط یه حدیش به دانش و اطلاعات و استعداد فردی که اگر این مورد ...

ممنون عزیزم ....درسته

نمایندگی کودک دو زبانه لطفا در اینستاگرام همراهی کنید              koodak_dozabane_in_iran
2803
من لیسانس میخونم درسارو نیازی نیس کلاساشو برم واحهای عملی هم اگه نمره تىوریت بالای 10 بشه قبولی

سلام میشه یکم در مورد روانشناسی توضیح بدی من یازدهم کامپیوترم و قصد دارم برای لیسانس روانشناسی دانشگاه پیام نور بخونم ممنون میشم یکم راهنماییم کنی گلم♥

سلام خسته نباشيد وقتتون بخير

من ٢٢ سالمه لياسنس روانشناسي دارم

ازتون راهنمايي ميخاستم كه براي شغلم رشته ي خودم رو ادامه بدم از مشاوره ي مجازي و کارگاه در مهد ها و ... شروع كنم

يا كارم در زمينه ي زيبايي مثل میکاپ يا رنگ مو

به هردو علاقه دارم ولي درآمد برام خيلي مهمه

لطف بزركي بهم ميكنيد اكر راهنماييم كنيد

2804
عزیزم منم اینطور بودم ولی به جای اینکه پوله زیادی و همینطور خرج زیادی کنم رفتم تو دوره های آموزش مدر ...

سلام عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؛مدرک خاصی میخواد؟رده سنی داره؟

2805
عزیز بهترین منابع را به نظرتون از کجا میتونم بگیرم

کتابفروشی ها دارن اینترنتی هم میتونید بخرید از همون موسسه

مثلا کتب مدرسان شریف رو اگر میخواهید علاوه بر کتابفروشی ها اینترنتی توی خود سایت مدرسان شریف هم میتونید بگیرید.

2801