2777
2789
عنوان

میشه لطفا بیاید مامانا؟😚هفته ی ۳۲

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 131 پست
بچه ها از چند هفتگي اگه به دنيا بياد زنده ميمونه

بعضی بچه ها از هفته 24 زنده میمونن ولی خب تعدادشون کمه ، ولی بالای هفت ماه از هفته 28 شرایطشون بهتره و می مونن اکثرا

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها از چند هفتگي اگه به دنيا بياد زنده ميمونه

معمولا سی به بالا،،زیر سی هم ممکنه،ولی خییییلی احتمالش کمه.از سی تا سی و هفتم که نارس حساب میشه و تو دستگاه باید بره

2803
اگه وزن بچه ازیه حدی بیشتر بشه که خود دکتر بهت میگه سزارین میکنن اکه نه ایشاله همون طبیعی

اره،،ان شاالله به اونجا ها نرسه..دلم میخواد طبیعی زایمان کنم.اگه خدا بخواد

2804
اره،خودمم حساب کردم همین شد..الان نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت😄

اگه خوش زایمان باشی زیاد فرقی نداره درشت یا ریز

اولویت سلامتی بچه س ولی بعد اون ب نظرمن بچه درشت بهتره، من دخترم 2700 بود انقدر دلم براش میسوخت و خودمو سرزنش میکردم ک چرا ریزه درحالیکه بخودم هم می‌رسیدم ولی وزن نگرفته بود لباساش همه گشاد بود بش دست و پاش چروک بود یه کم چربی نداشت  

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرص مكمل بارداري ويتامين چي ميخوري

فقط فرفولیک+کلسیم.

مکمل نمیخورم.بعد از هفته ی بیست و پنج،یه دفعه داشتم زیاد وزن اضافه میکردم،قط کردمش،اشتهام خوب شده بود اخه.

بعد به دکترم گفتم،گفت عیبی نداره.حالا که اشتهات خوبه

2805
اره،،ان شاالله به اونجا ها نرسه..دلم میخواد طبیعی زایمان کنم.اگه خدا بخواد

عزیزم ان شا الله هرچی خیر تو این ماه عزیز میخوایی خدا بهتون بده برا بقیه هم دعا کنید.بخصوص اونایی که نی نی میخوان 

2801