2777
2789
عنوان

مامان ترنم و ترنم کوچولو دیشب پرواز کردن........

| مشاهده متن کامل بحث + 152082 بازدید | 1480 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای خدای من همون مامان ترنمی که چند وقت پیش دوستش نی نی شو از دست داد وبراش خیلی ناراحت بود

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=64057
پدربزرگم به نان می اندیشید ..پدرم به آزادی و...من اکنون به نان وآزادی.....
ای بابا باز یک خبری شد شما شلوغش می کنید. جناب آقای بهبهانی وزیر محترم راه فرموده اند که الحمدالله تلفات در این سانحه کم است . خدا را شکر خدا صد هزار مرتبه شکر با وجود همچنین وزیر فهمیده ای دیگر با خیال راحت سفر کنید . خدا این عزیزان را بیامورزد
وای چقدر وحشتناکه..

تصورش هم آدمو دیوونه میکنه که بخاطر سهل انگاری یه عده مفت خور به تمام معنا یه عده اینجوری پرپر بشن و سر و ته قضیه رو با یه ببخشید به هم بیارن!!

چقدر آخه اینا بی لیاقتن خدااااااااااااااااااااااااااااا

خدا رحمتشون کنه و امیدوارم باعث و بانی های این جور حوادث با خواری و ذلت تمام ازاین دنیا تشریف! ببرن جهنم!!
اول اینکه واسه خودشون , خدارو شکر که هر سه با هم بودن موندن هر کدوم بدون اون 2تای دیگه غیر قابل تحمل بود

الان مامان داره غذا میپزه و بابا داره با نی نی بازی میکنه .دوم , بعد از توپولف چشممون به جمال بوئینگ روشن .

سوم خدا صبر به پدر و مادراشون بده .چهارم دلم پاره شد از غصه....................