2777
2789
عنوان

مامانای( سزارینی )

2526 بازدید | 9 پست
سلام ، من تو این سایت تازه واردم ، اگه خدا بخواد تیرماه 90 زایمان میکنم. ( سزارین ) . آخه بچه اولم هم سزارین بود . میخواستم ازتون بپرسم بیمارستان حضرت زینب ، خیابان طالقانی ، بیمارستان خوبیه ؟ یا نه؟ اگه کسی رفته از تجربه اش بگه. ممنون میشم..... از هزینه و مبلغش چه خبر؟
با بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی ( ایران )
ببخشیدا....ببخشیدا ..............خیلی معذرت میخوام اگر خانم بودید میشد راهنمایی کرد ولی چون آقا هستید نمیتونم کمکتون کنم که کجا برید زایمان کنید خیییییییییلی معذرت میخوام
چه قدر خوب که آقایون هم باردار میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیمارستانی که تامین اجتماعی قبول میکنه ولی بخش نوزادانش کامل نیست.و اگر بچه مشکلی داشت باید به بیمارستان دیگه ببری.من خاله ام اونجا زایمان کرد 2 سال پیش.و بچه کمی مشکل داشت تو دفع و بردنش جای دیگه.بیمارستان گفت ما امکاناتش رو نداریم.
امیدوارم هر جا که قراره زایمان کنی خودت و نینیت سالم باشید
زن داداش من 88 تو بیمارستان حضرت زینتب زایمان کرد کل سرویس اطاقها (منظورم تخت هاشو عوض کرده بودم و خوب بود ظاهر امر که خوب بود و از دکترش هم خوب بود شکر خدا نه خودش مشکل داشت نه بچش و کسائی هم که اونجا زایمان کرده بودن کسی ناراضی نبود در ضمن به گفته مامان فاطمه شما که بیمه تکمیلی هم دارین میتونی بیمارستان بهتری انتخاب کنی
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662