2777
2789
عنوان

دعا برای پیدا شدن شی گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 78074 بازدید | 143 پست
من هرموقع چیزی گم میکنم روسری میپوشم گوشه روسری رو گره میدم پیدا میشه  حتی اطرافیان هم چیزی گم ...

سلام گلم منم یه دسته کلید گم کردم که خیلی مهمه تو رو خدا میشه واسه منم گره بزنی لطفا🙏🙏منم برات ایت الکرسی میخونم

خانوما میشه لطفایدونه ایت الکرسی برام بخونید ممنون تون میشم خیلی لطف بزرگی در حقم میکنید لطفا اگه خوندید بهم بگید تا منم براتون بخونم 🙏🙏              التماس دعا🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناد علی بخون من خیلی نتیجه گرفتم ازش

سلام گلم میشه برا من نادعلی بخونی یه دسته کلید گم کردم خیلی برام مهمه لطفا من خودم هرجور سوره ای خوندم پیدا نکردم لطفا برام بخون منم برات ایت الکرسی می خونم 

خانوما میشه لطفایدونه ایت الکرسی برام بخونید ممنون تون میشم خیلی لطف بزرگی در حقم میکنید لطفا اگه خوندید بهم بگید تا منم براتون بخونم 🙏🙏              التماس دعا🙏🙏

واقعاجواب داددیشب من دیروقت بودخوندم تاصبح بیدارشدم ناخودآگاه کشیده شدم توپله ها تونایلون بودپیشه چندتاکاغذکه میخواستم بدم ببرن تادست کردم آماده انگاربودفکرشم نمیکردم

😍😍😍😍😍😍
اللهم رب الضالا رد الضالا  معنی....خدایا تو  گم کردی  گم شده را پیدا کن  ای ...

باورم نمیشه خداروشکر ما هم گمشدمون پیدا شد تا این ذکرا رو گفتم تو دو ساعت 😍😍😍😍

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر