2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پفک برا ناگت ولی برا مرغ سوخاری نه.

با فیله درست کنی راحت تره ولی اگه بخوای با ران مرع درست کنی قبلش باید نیم ساعت با آب کم بپزیش بعد بزنی تو آرد گندم که با نمک و ادویه طعم دار شده بعد تو تخم مرغ زده شده بعد تو پودر سوخاری.پودر سوخاری آمون خیلی عالیه.با کرن فلکس هم میتونی انجام بدی 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

من ی کلیپ دیدم خیلی جالب بود فک کنم مرغ و میزد تو ارد بعد تو اب یخ یا نمیدونم یخ چند بار تکرار میکرد دقیقأ پولکی شد سرچ کن ببین پیدا میکنی

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
من ی کلیپ دیدم خیلی جالب بود فک کنم مرغ و میزد تو ارد بعد تو اب یخ یا نمیدونم یخ چند بار تکرار میکرد ...

با فیله مرغ میشه اینکارو کرد ولی با رون مرغ حتما باید قبلش کمی پخته بشه.چون تو خونه اون دستگاه مخصوص سوخاری و نداریم که با فشار پخته میشه و باعث میشه مرغ مغز پخت نشه 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
پفک برا ناگت ولی برا مرغ سوخاری نه. با فیله درست کنی راحت تره ولی اگه بخوای با ران مرع درست کنی قبل ...

من میخوام با ران و ته ران و سینه درست کنم الان گذاشتم که اب پز بشن با ادویه پس پفک برا مرغ نکنم مرسی عزیزم

من ی کلیپ دیدم خیلی جالب بود فک کنم مرغ و میزد تو ارد بعد تو اب یخ یا نمیدونم یخ چند بار تکرار میکرد ...

الام یادم اومد پارسال با همین روش درست کردم شوهرم از یه اشپز اشنا پرسیده بود ولی نمیدونم ما کجاش رو اشتباه رفتیم خمیر روش خشک شده بود به جای اینکه ترد بشه

سرخ کن دارم تو همون درست میکنم

سرخ کن صنعتی فرق داره  فشار داخلیش بیشتره و مرغ به همراه سرخ شدن پخته هم میشه ولی شما قبلش حتما باید کمی آبپز یا بخار پزش کنی بعد تو سرخ کن استفاده کنی

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
با فیله مرغ میشه اینکارو کرد ولی با رون مرغ حتما باید قبلش کمی پخته بشه.چون تو خونه اون دستگاه مخصوص ...

اره این کلیپی هم ک من دیدم فیله مرغ بود رون و اینا اینجوری وسطش خام میمونه

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
2810