2777
2789

خانواده پدریم اکثرا قد بلندا داداشمو خواهرم به خانواده پدری کشیدن من به خانواده کوتوله مادری😥 داداشم که چناری برا خودش دوقلوام با داداشم ولی کنارش وامیستم باید قشنگ سرمو ببرم عقب تاصورتشو ببینم😐

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 165 هستم ایده الم 170 . تفااااااااهم    

😘😘😘با یک سانت شما بالاتری 😘😍

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

ولی قدبلندی یه چیزش خیلی بده اونم اینه همون سن پایین میبرنت!!!!! شاید اطرافیانه شما اینجورنباشه ولی تو خاندان ما وحتی مدرسه که بودم بلندا زودتر رفتنی میشدن البته بیشتریا شوهراشونم هم قد بودن باهاشون تقریبا....

ماگذشتیم و گذشت آنچه تو باما کردی...توبمان و دگران وای به حال دگران.....😔
چراااااا ؟؟؟

چون خيلي از اطرافيان بلند تر ميشم ، ميگند چرا كفش پاشنه دار ميپوشي دراز ميشي 😐😐😐

البته من توجهي ندارم اما خوب ميگند ديگه 

از طرفي همسرم خيلي بلند نيست ١٨٢ قدش اختلافم با انم كم ميشه 

خانواده پدریم اکثرا قد بلندا داداشمو خواهرم به خانواده پدری کشیدن من به خانواده کوتوله مادری😥 داداش ...

جانا سخن از زبان ما میگوییییییییی . خونواده پدری همه قد بلندن > همه خواهر برادرا به اون سمت کشیدن من بینوا به سمت مادری کشیدم 165 شدم پیش اونا کوتوله ام 

2810