2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر باید ریزه وبغلی باشه155

اینم نظره ولی خب همونقد که دخترای کوتاه نمکن دخترای بلدم لوند و تو دل برو ان..

من خودم ۱۷۰ وزنم ۵۶  خیلی تلاش کردم واسه هیکلم و حالا میدونم از مدل های معروف هم چیزی کم ندارم.این یه چیز سلیقه ایه یه سری دخترای قد بلند مثه تیلور و کندال جنر دوس دارن یه سریا هم اریانا گرند!!😜😜😜 

ای بابا...! 

من قدم 166

ولی دوسداشتم 163باشه

اخه دوسداشتم کفش پاشنه بلند بپوشم الان نمیشه بپوشم خیلی بلند جلوه میکنم

شوهرمم 175قدشه بیشتر بخاطر اینکه به شوهرم بیام پاشنه بلند نمیپوشم

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود

من خودم166هستم اما بنظرم ایده ال 170هست یالاتر از اونم دیگه دوست ندارم زیادی هست

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
تازه قدخانو بلندباشه کفش پاشنه بلند اینا نمیتونه بپوشه یجورایب ضایعست اکثراباید پاشنه تخت بپوشه

من میپوشم،با اینکه همه دورو بریام زیر160هستن تقریبا خیلی ضایع میشم😭😂

عاشق خودمم،همین😇🍉دختر لر
بالای 158 درازه  حسودم خودتونید😒😒

😂😂😂😂😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
2810