2777
2789
عنوان

دلگرمی برای کسانیکه خیلی وقته منتظرند مامان بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 68 پست
من سه ساله به اندازه سیصد سال غصه خوردم همه وجودم پر از حسرت و نا امیدیه ... اونقد سرنماز گریه و نذر ...

خوااااااااااااااهش میکنم خواهر گلم به زور از خدا نخواه، یه وقت دور از جون پشيمون میشی دوستم مثل تو کرد الان از نفس کشیدن خودش و دخترش زجججججر میکشه میگه چرا التماس کردم چرا به زور خواستم!! 

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سه ساله به اندازه سیصد سال غصه خوردم همه وجودم پر از حسرت و نا امیدیه ... اونقد سرنماز گریه و نذر ...

به خوب کسی توکل کردی خواهر مادر من ده سال بچه دار نشد به حضرت رقیه توکل کرد

بنده الان نتیجه اون تپکلم اسمم هست رقیه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
خداروشکر پس بیخیال شو ورزش کن استرسم نداشته باش توکل بخدا 

هرکیو میبینم نازایی داره یه مشکلی داره.من صدبار سونو دادم آزمایش دادم عکسم با اون دردش باز دادم.آزمایش شوهرمم دکتر دید نگفت خوبه گفت عالیه،خودم از کادر درمانم همش میگردم یه مشکل پیداکنم از خودم هیچی نیس دیگه راهی نمونده نرفته باشم

چرا؟؟

دخترش بیماری ژ نتیک بسیااااار نادر داره هر روزش درده هر روزش زجره خیلی بهش گفتم ناشکری نکن خدا نمیخواد اما هی گریه میکرد که آره منم مثل خواهرم نازا شدم الان بهم ميگه کاش هیییییچی وقت بچه دار نمیشدم

فقط یه بچه سالم میخوام اخه مگه انتظار زیادیه مگه همه نمیگن دست خداست واقعا سه سال گریه و نذر و دعا ب ...

عزیزم مطمعنم خدا بهت میده

برای یه منتظر دیگه نذر کن بعد نذرتم ادا کن

خدا هم به خودت میده

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
دخترش بیماری ژ نتیک بسیااااار نادر داره هر روزش درده هر روزش زجره خیلی بهش گفتم ناشکری نکن خدا نمیخو ...

بحق این شب های عزیز خدا دخترشو شفا بده .صلوات بفرستین😞

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
هرکیو میبینم نازایی داره یه مشکلی داره.من صدبار سونو دادم آزمایش دادم عکسم با اون دردش باز دادم.آزما ...

دیگه راهی نرو. دوستم همین طوری بود بعد ازر12 سال باردار شد هر دوتاشون سالم سالم بودن دکتر بهش گفته بود بعضيا هر چندسالی یک بار باردار ميشن، میدونم آرامش داشتن تو این مواقع سخته اما شدنيه خودتو سرگرم کن 

هرکیو میبینم نازایی داره یه مشکلی داره.من صدبار سونو دادم آزمایش دادم عکسم با اون دردش باز دادم.آزما ...

دیگه راهی نرو. دوستم همین طوری بود بعد ازر12 سال باردار شد هر دوتاشون سالم سالم بودن دکتر بهش گفته بود بعضيا هر چندسالی یک بار باردار ميشن، میدونم آرامش داشتن تو این مواقع سخته اما شدنيه خودتو سرگرم کن خدا هر موقع بخواد بهت ميده، رحمت رو.گرم نگه دار بچسب به طب سنتی