2777
2789
عنوان

اين سر وصداها طبيعيه؟!!

262 بازدید | 19 پست

خانمها خونمون خيلي صدا ميده تق  وتوق صدا ميكنه صدا از ديوار از سقف مياد .وقتى يه ماشين سنگين از تو خيابون رد ميشه تق و توق و صدايي مثل شكاف بردن رو سقف رو ديوارها و كابينت مياد.

شماها هم همچين صداهايي داره خونتون .

آپارتمانى هستيم طبقه پنج آپارتمانمون هم بين دوتا خونه ويلايي هست از چند جهت كنارهاش خاليه بعد از زلزله چند وقت پيش خيلي واضح شده صداها.اگر خانمها خودشون يا همسرشون تخصص دارن در اين زمينه ممنون ميشن جواب بدن

وقتى مياى صداى پات......😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براماهم همونطوریه عزیزم 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

اره طبیعیه . خونه ما هم آپارتمانه ماشین سنگین هم زیاد رد میشه بخصوص شب ها از سقف و از کابینت و درب ورودی خیلی صدای تق توق میاد همش فکر میکنم دزد داره کلید میندازه   

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

عزیزم خیلی نگرانت کرد بگو یه مهندس بیاد یه نگاهی بندازه 

از چندتا كارشناس پرسيديم گفتن طبيعيه بخاطر پوكه هاى معدنى بين سقف ها اما من خيالم راحت نيست تا الان چندتا خونه قبلى داشتيم اينطور نبوده

اره طبیعیه . خونه ما هم آپارتمانه ماشین سنگین هم زیاد رد میشه بخصوص شب ها از سقف و از کابینت و درب و ...

بخدا آرامش ندارم همه ش ترس دارم 

2810