خوب اسپرم مونده تو لولت،چند روز بعد تخمک ازاد شده،،لقاح فقط روز تخمک گذاریه نه روز نزدیکی
فکر نمیکنم چون روز 15 ترشحات تخمک گذاری زیاد بود و میدونم که همون روز یا روز بعدش تخمک آزاد شده دیگه بعد از 4 سال اقدام و سونوهای زیاد برای تخمک گذاری خودم متوجه میشم چه روزی تخمک گذاری دارم متا سفانه با توجه به لکه بینی که یه مقدار دیشب و امروز دارم فکر میکنم دیگه قلب تشکیل نمیشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من یه هفته تاخیر داشتم با خط کمرنگ مثبت شد فرداش آز دادم منفی بود دوباره بیبی زدم منفی شد یه هفته بعد رفتم سونو گفت باردار نیستی باز دیدم پریود نشدم رفتم دکتر دوباره آز دادم مثبت شد رفتم سونو واژینال گفت ساک نامنظم هست احتمالا پوچه اما دکی گفت شیاف بزار و صبر کن دوهفته بعد برو دوباره که رفتم صدای قلبش شنیده شد
اگر بپذیریم که همه ما از دم یک تخته کم داریم، زندگی دلپذیرتر خواهد شد.
من الان 6 روز پری نشدم همیشه پری هام منظمه ولی بی بی چک منفیه فردای پری هم آز دادم منفی بود ممکنه با ...
بعد حدود ده روز بیبی چک من یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاد و رفتم آزمایش دادم گفتم 3روز دیگه باید تکراربشه! 3روز بعد دوباره آز دادم و زنگیدن گفتن دوباره بیا تکرارکنیم و بعدش مثبت شد
کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕