2777
2789
عنوان

خانومای عزیزی که لقاح نی نی شون دیر انجام شد لطفا یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 66071 بازدید | 127 پست
یعنی زمان پری بی بی بی چک مثبت نمیشه دیر تر مثبت میشه

بي بي من مثبت نيس ولي آزم مثبت شد قضيه چيه نميدونم

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما نی نی تو دلت داری توی این ماه عزیز برام دعا کن لطفا

حتما عزیزم،،منم دوسال نازایی داشتم خیلی عذاب کشیدم هر دفعه میرفتم دکتر برگشتنی از راه پله مطب تا خونه گریه میکردم خیلی داغون و ناامید بودم ،درکتون میکنم و از ته ته دل براتون دعا میکنم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
هوووف خیالم راحت شد😧😧من خودم تخمکام روز ۱۷,۱۸آزاد میشن،میترسیدم یکم

پریودات چند روزست مگه؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
بي بي من مثبت نيس ولي آزم مثبت شد قضيه چيه نميدونم

اینکه طبیعیه عزیزم مبارک باشه خیلی ها این اتفاق براشون میفته الان هر دعایی کنه قبوله میشه منم دعا کنی

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
حتما عزیزم،،منم دوسال نازایی داشتم خیلی عذاب کشیدم هر دفعه میرفتم دکتر برگشتنی از راه پله مطب تا خون ...

خیلی ممنونم ازتون

اینکه طبیعیه عزیزم مبارک باشه خیلی ها این اتفاق براشون میفته الان هر دعایی کنه قبوله میشه منم دعا کن ...

اصل کار آزمایشه

واسه منم دعا کنید نی نیم سالم باشه،شرایط جسمیم خوب نیست

یادم نمیاد  پسر من الان۹سالشه اخه ولی تا جایی که یادم میاد اولین سونو رو ۷هفتگی رفتم

منم اقدامام روز 15 و 16 و 18 بوده و بعد از اون اقدام نداشتم امروز رفتم سونو میگه 6 هفته ای و قلب نداره در حالی که باید 7 هفته و 4 روز باشم چطور ممکنه لقاح دیرتر باشه در حالی که بعد از اون نزدیکی نداشتم البته روز پریودم هم آزمایشم مثبت شد

شبهای قدر شبهای اجابته،،سرنوشتتون تا سال دیگه نوشته میشه برای چشم انتظارا و سلامتی نی نی ها یادتون نره دعا کنید

اینکه طبیعیه عزیزم مبارک باشه خیلی ها این اتفاق براشون میفته الان هر دعایی کنه قبوله میشه منم دعا کن ...

خودم نزديك هشت سال منتظر بودم با تموم وجود ميدونم انتظار چيه خدا به هممون رحم كنه براتون آيت الكرسي ميخونم شمام منو دعا كنين

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
واسه منم دعا کنید نی نیم سالم باشه،شرایط جسمیم خوب نیست

انشاءالله به حق صاحب این ماه خدا بچتو برات صحیح و سالم حفظ کنه و به سلامتی به دنیا بیاد

منم اقدامام روز 15 و 16 و 18 بوده و بعد از اون اقدام نداشتم امروز رفتم سونو میگه 6 هفته ای و قلب ندا ...

خوب اسپرم مونده تو لولت،چند روز بعد تخمک ازاد شده،،لقاح فقط روز تخمک گذاریه نه روز نزدیکی

خودم نزديك هشت سال منتظر بودم با تموم وجود ميدونم انتظار چيه خدا به هممون رحم كنه براتون آيت الكرسي ...

مرسی واقعا منم برای شما می خونم انشاءالله توی این ماه خدا دست رد به سینه هیچ کسی نزنه