2777
2789
عنوان

بیاین واستون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 62 پست
برای خواهرم که سلامتی جسم و روانش رو بدست بیاره و زندگیش مثل قبل بشه

منم روح و روانم داغووووووووووووووووووونهههههههههههههه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای چرا؟؟؟اونم با شکم پر

همش تو فکر عشقِ قدیمیشِ بخدا دیگه خسته شدم.اومد اسم منو صدا کنه اسم اون دختر خاله ی افریتشو صدا زد دعوامو شد.خدا منو بکشه فقط راحت شم

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
سلامتیه نی نی تو دلم😊. منم برات فرستادم انشالله حاجت رواشی

از بغل سنگ رد شدم نزذیک بود سکته کنم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
همش تو فکر عشقِ قدیمیشِ بخدا دیگه خسته شدم.اومد اسم منو صدا کنه اسم اون دختر خاله ی افریتشو صدا زد د ...

وااای😔الهی عزیزم

اخه چرا حالا ک دیگه بچه داره چرا فراموش نمیکنه این گذشته لعنتیشو

نیازمند معجزه
حچراعزیزم بارداری؟وتوروزد؟دستش بشکنه

اره سر وخترخاله ی عوضیش.اسم اونو بجای اسم من صدا زد.توروخدا کسِ دیگه ای جای من بود حق نداشت ناراحت شه.اره بخدا تازه رفتم تو 4 ماه.اینجام غریبم هیچکسو ندارم

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
همش تو فکر عشقِ قدیمیشِ بخدا دیگه خسته شدم.اومد اسم منو صدا کنه اسم اون دختر خاله ی افریتشو صدا زد د ...

خدالعنتش کنه منم برات فرستادم بمیره بااون عشق وعاشقیش عوضیدخترمردموبدبخت کرده خیلی عصبی ام چراتحمل میکنی؟

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
2810