2777
2789
عنوان

سرخ کردن بادمجان با حداقل روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 18236 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی این چند روزکه یاد گرفتم ،خیلی ذوق داشتم،تا تونستم درست کردم،تلافی سالهای قبلم درآوردم.

عزیزم، ممنون ک ب ماها هم گفتی، امتحانش میکنم

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

این روش که دیگه خیلی قدیمی شده استارتر جونم. این رو فکر کنم 10 سال پیش سامان گلریز یاد داده بود. البته من خودم استفاده کردم خوب بود ولی بیشتر مزه آب پز میگیرن تا سرخ. خب روش اب پز من هم یه مدل پیشرفته تر همون هست 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
باید بزاری قشنگ آبش بخار شه،آخرشم با کمی روغن سرخش کنی.

روغن کنجد هم باشه دیگه خیلی خوبه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من کردم فایده نداشت

اب نمک نباید باشه چون فایده نداره.باید نمک بپاشی رو بادمجون خیس اصلا روغن جذب نمیکنه

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
2810