اي خدااااا هههه فك كنم پسمله نازي،،،،كدوم سمتتت بود اون اوايل؟
قربونت😁 راستش نمیدونم از کجا معلوم میشه من فقط الان سمت چپ شکمم ی چیزی حس میکنم نمیدونم خودشه یا نه😁😁
دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هههه خوبه پس پسر شد همش غصه دماغشو میخوردم برا پسر اونقدرا مشخص نیست 😁😁 عین باباش میشه راست میگن ایرانیا اول دماغ بودن بعد دست و پا در اوردن😂😂😂
دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏
نه بابا شوهرم عمرا بزاره میگه دست نبر تو کار خدا همینجوری قشنگه تازه اون موقع فکر کنم عمل دماغ بیست سی میلیون بشه😁
من حالت تهوع شدید دارم سوزش معده ویارم بیشتر ترشی جات و تندی بود من از اول خوابالو بودم الان بدتر شدم بعضی وقتا نفس ک میکشم سمت چپم ی جوری میشه یا استرس میگیرم تند میدوعم اینا دیگه ویار خاصی ندارم😁
18 هفته تا 22 اینا بود فک کنم بین این هفته ها میرم