2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
ههه الی جون مادر بزرگ همسری رو که بردیم کربلا خیییلی که بهش خوش میگذشت و میخواست مثلا حسابی منو دعا کنه میگفت خدا بهت یک پسر بده خواهر شوهرم میگفت اینقدر از ته دل دعا میکنه فکر کنم به ایران نرسیده دعاش میگیره اما چون خودم خواهر ندارم و همسری هم چندتا پسر و یک دختر هستند خیییلی دوست دارم وانیا خواهر داشته باشه...من کلا تو عقده خواهرم همیشه
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هههه پس ان شالله. خدا بهت یک دختر گل دیگه مثل وانیا بده منم دختر بیشتر دوست دارم چون آرومترن از وقتی شرارتای بچه ی خواهرمو دیدم نظرم نسبت به پسرا عوض شده امیدوارم اول از همه پسرم تنش سالم باشه و بعد بچه آروم و خوبی باشه البته من. فکر می کنم بخاطر نوع تربیت مادر و پدر رفتار بچه ها هم فرق کنه مثلا یکی از اشتباهاتی که خواهرم کرد این بود که تمام چیزهایی که خشونت رو تشدید میکنه رو در اختیارش میذاشت مثلا تنها اسباب بازی که ما تو دستش می دیدیم تفنگ بود یا فیلمای خشن و بزن ، بکش میذاشت نگاه می کرد به نظرم فیلم و کارتون که با خشونت همراه نباید گذاشت بچه دید مخصوصا بچه هایی روحیشون خشنه
امیدوارم پسرت بعد از سلامتی و تن سالم یک پسر آروم باشه آره به نظرم علاوه بر اینکه روحیات دختر و پسر متفاوته تربیت هم موثره منم یک دوستی دارم که پسرش خیلی شیطون و شلوغه اما همیشه میگه خوب پسره باید شلوغ باشه و همین باعث شده هرروز کنترلش سخت تر باشه الی جون خوش به حالت خواهر خیلی خوبه...خدا خواهرت رو برات حفظ کنه من همیشه دلم خواهر میخواست..وقتی با داداشم تو بچگی دعوام میشد میگفتم ای خدا چی میشد این دختر بود...اونم میگفت تو باید پسر میبودی..
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
امیدوارم پسرت بعد از سلامتی و تن سالم یک پسر آروم باشه آره به نظرم علاوه بر اینکه روحیات دختر و پسر متفاوته تربیت هم موثره منم یک دوستی دارم که پسرش خیلی شیطون و شلوغه اما همیشه میگه خوب پسره باید شلوغ باشه و همین باعث شده هرروز کنترلش سخت تر باشه الی جون خوش به حالت خواهر خیلی خوبه...خدا خواهرت رو برات حفظ کنه من همیشه دلم خواهر میخواست..وقتی با داداشم تو بچگی دعوام میشد میگفتم ای خدا چی میشد این دختر بود...اونم میگفت تو باید پسر میبودی..
سلام..خوش اومدی دختر منم 17 مهره اما نیمه دوم هستند و باید سال دیگه برن یک مهر 95 پیش 2 و مهر 96 کلاس اول با اینکه دوم مهره اما باز نیمه دوم حساب میشه
مهتاب‏ ‏جون‏ ‏سلام.خوبی‏ ‏دوست‏ ‏عزیرم.ما‏ ‏چند‏ ‏روز‏ ‏پبش‏ ‏همدیگه‏ ‏رو‏ ‏تو‏ ‏تبریزدیدیم.خیلی‏ ‏خوشحال‏ ‏شدم‏ ‏دیدمت‏ ‏عزیرم.....مهتاب‏ ‏جون‏ ‏پیش‏ ‏یک‏ ‏یه‏ ‏اصطلاح‏ ‏اشتباه‏ ‏ولی‏ ‏متداول‏ ‏هست.وگرنه‏ ‏پیش‏ ‏اصلی‏ ‏همون‏ ‏یکیه‏ ‏که‏ ‏سال‏ ‏95می‏ ‏ن
سلام الان تو اصلاح میگن پیش یک و 2 که به قول فهیمه جون پیش فقط یکیه اونم اجباری نیست متولدین نیم دوم89 از یک مهر تا نیمه اول 90 یعنی 31 مرداد باید مهر 95 برن و سال اول دبستان میشه مهر 96
من که اینقدر حساب کردم حفظ شدم....واییییییییییییی خدا فکر کن یک روز وانیا روپوش مدرسه بپوشه بره کلاس اول از الان کیف میکنم وقتی تصور میکنم
سلام مامان ترنم جون خیییییییییییلی خوش اومدی چون اینجا کلوپ نیست نمیشه دعوت کرد فعلا من و الی و فهیمه و مهتاب موندیم و بقیه رفتن لاین و وایبر و.... هر وقت در مورد بچه ها سوالی داشتی بنویس تا دوستان که آن بودن جواب بدن و تبادل نظر کنیم از دختر گلت بیشتر بگو
2810