2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
چه عکس های نازی از گل پسرا و فرشته هاتون به به ممنون بابت راهنمایی سفر به تبریز هنوز که قسمت نشده بریم پویا را کلاس ارف و نقاشی و ژیمناستیک میبرم با دو جلسه نقاشی رفتن به نظرم نوب کشیده
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر
تو ورزش هم زودی خسته میشه تنبل خان شهرداری هم نزدیک خونمون کتابخانه تخصص کودک زده میبرشم یک قسمت هم رستوران بازی داره که فقط بازی فکری داره..پویا را میبرم اونجا خیلی دوست داره
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه الی...وای فاطمه جونی خواهر میخواست..ایشالله یک داداشی خوب و مهربون سلام اوش...منم میخوام وانیا رو ژیمناستیک ببرم...پویا خوشش میاد؟
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
ممنون آره. دیگه فاطمه عشق خواهر بود بهش گقتم خداجون داداشی بهش داده گفت فقط منو اذیت نکنه!!!خخخ ولی همسری خوشحال شد چون دوست داشت این یکی پسر باشه هرچه صلاحه خداست ان شالله تنش سالم باشه
نداجون من که دوست داشتم زودتر بیارم به نظرم یکم فاصلشون زیاد شد بلاخره بچه داری سختی داره خداروشکر فاطمه بچه آرومیه شر بازی نداره ولی تو خونه حوصلش سر میره بهونه میگیره برای همین میگم اگه زودتر آورده بودم هم بازی. داشت اگه قصد داری بچه دیگه بیاری زودتر دستبکار شو
به سلامتی الی جون... ای جانم چه دخمل نازی...آره ندا بیار یکی...بزار نی نی الی به دنیا بیاد و چندتا عکس بزاره شاید ماهم تحریک شدیم یکهو همه اقدام کردیم
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
من که بچه دوست دارم الی اما الان اصلا توانش رو ندارم...نمیدونم والا شاید اگر سنم بره بالاتر دیگه اصلا توان بچه داری نداشته باشم...من خودم خواهر ندارم برای همین خیلی دوست دارم وانیا خواهر داشته باشه اما نمیدونم از پسش برمیام؟؟خودم که بعید میدونم اما در کل عاشق بچه هستم
وقتی بچه میمینم دلم ضعف میره واسه بچه...الان گاهی میرم دختر همسایمون رو میارم و با وانیا کلی باهاش بازی میکنیم...وانیا هم به من رفته عاشق نی نیه میگه یک آبجی بیار اسمش رو بزاریم آوینا..اسمم انتخاب کرده مامان بزرگ
آدم اگر مشکلی نداشته باشه و از نظر روانی هم توان رسیدگی داشته باش باید با فاصله 3 سال بیاره اولی 3 شد دومی بدنیا بیا اینجوری وقتی اولی بشه 7 سال یک خواهر یا برادر 4 ساله داره که همبازیشه
ان شالله که می تونی هستی جون شما که سنت کمتر چرا توان نداشته باشی؟ خواهرم ناخواسته پشت سر هم بچه آورد فاصله سنیشون دو سال و دو ماه شد دختر و پسر ، الان تو خونه کلی با هم بازی می کنند ان شالله که خدا به هممون سلامتی و انرژی بده بتونیم بچه بیاریم
گاهی وقتا که وانیا اذیت میکنه واقعا کم میارم..نمیدونم والا کار درست کدومه تک فرزندی یا نه....چون میدونم اگر آدم قصد داشتن 2تا بچه داشته باشه فاصلا سنی بین 3 تا 5 سال مناسبه نه بیشتر... الی جون شما سزارین بودی؟؟ من سزارینی بودم..خواهر شوهرم که دومی رو سزارین کرد گفت سخت بوده 2بار سزارین بشی...الان از اینکه سزارین شدم پشیمونم
2810