2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
سلام اوش وانیا تا 20 میشماره شعرهم تو کلاس اکثرا باهوشون کار میکنند وزنش هم آخرین بار 14 و 700بود جفا جای قشنگیه...مادر شوهر من مال اونجاست زیاد رفتم...خوش بگذره
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
سلام به همگی... راستش منم میومدم میدیدم خبری نیست پست نمیذاشتم... افرین به وانیا جون با کاردستی های خوشگلش...امید که فعلا تو مهد درگیره نقاشیه..اصلا تمییز نگ نمیکنه... اعداد رو هم تا 10 میشمره..انگلیسیش رو هم بلده. در مورد وزنش هم 17.5 فکر کنم یا کمتر... یف که من نمیتونم امید رو با خودم ببرم استخر..ولی باباش قول داده ببره. راستی امید چپ دسته..یعنی با هردو دستش رنگ میکنه ولی با چپ بهتره غذاشم با دست چپ میخوره(البته اگر خودش بخوره)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله فاطمه جان من تبریزی هستم... راستش من خودم یبار رفتم جلفا..کلا اون مسیر که نزدیکه رود ارس هست خیلی قشنگه....اسیاب خرابه هم رفتم که نزدیک جلفا هست... اگر خود تبریز بخوایید بگردید..شاه گلی وکندوان ولیقوان جاهای دیدنی تبریز هستن..البته کندوان ولیقوان خارج از شهر هستن. در مورد ارمنستان هم از همسری پرسیدم زیاد اطلاع نداشت میگفت از مرز باید برین اذربایجان بعد ارمنستان.. گلم الان تبریز اب وهواش عالیه..فقط هوای تبریز شبا خنکه ولباس گرم بردارین.اگر خواستی شمارتو تو خصوصی برام بفرست اومدی تبریز خوشحال میشم کمکت کنم.
سلامممممم ممنون دوست جونیا که درباره بچه های گلتون گفتید فهمیه جان ممنون گلم ما شاید اوایل ماه رمضان اونجا باشیم کاش هوا روزها خنک باشه فعلا در پی تحقیقم از صفهان بهترین راه کدامه؟ به نظرتون جلفا چند روز کافی وقت بزاریم و جا برای اقامت داره؟
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر
سلام فاطمه جان راستش من خیلی وقت پیش رفتم جلفا فکر کنم یک روز کافی باشه. برای مسیر هم فکر کنم مسیرتو ن باید اصفهان قم.تهران تبریز باشه. راستی من امید رو هرسال تولدش میبرم اتلیه ویکی دوتا عکس میگیرم.ولی تا حالا یکیشو زدم رو شاسی تو سالن پذیرایی خونمون
اوش ساکن اصفهان هستی؟ برای رفتن به تبریز از زنجان رد میشی..خوشحال میشم ببینمتون مامان منم چند وقتی میشه اومده اصفهان زندگی میکنه
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
سلام من مسافرت بودم فاطمه 15300 وزنش همینطور مونده تا میرسه به 16 باز بخاطر بد غذایی بر می گرده من پارسال با فاطمه استخر رفتم ولی ازم جدا نمی شد همش پیشش بودم خیلی بهش خوش گذشت؛ عاشق آب بازیه
سلام دوستان خوبم من چند روز درگیر دندونم بود....مجبور شدم یکی رو بکشم...درد دندون واقعا وحشتناکه
2810