2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
فهیمه جون هممون همینطوریم ممنون هستی جون خیلی عالی بود! بازم از این عکسا بذار تو کلاس لگوی فاطمه اصلا از این چیزا کار نمی کنن فقط با لگو چیزی میسازن و بازی می کنن این هفته کلاسشون تعطیله نمی دونم هفته دیگه میره با نه :(
خواهش میکنم الی جون...امیدوارم مشکلی پیش نیاد و راحت کلاس بره من سعی میکنم عکس همه یکارای وانیا رو بزارم تا شما ایده بگیرید این هفته قراره ماکارانی شکلی ببریم که باهاش سرویس گردنبند و دستبند درست کنند اینجا خیلی سوت و کور شده..بیاید یک رونقی بدیم شماهم از کارهاییی که با بچه ها میکنید عکس بزارید
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانیه جون نمی دونم چرا من پست تو رو الان می بینم احتمالا اینم از عوارض بارداری! فکر کنم تو رو بجای فهیمه اشتباهی گرفتم بعضی پستات رو هم نخوندم یعنی تازه دیدم چشم اگه قابل باشم حتما دعا می کنم، شما هم برای من دعا کنید ان شالله چرخ زندگی همونطور که می خوای بچرخه
ای جانم ....عکسای فاطمه جون خیلی قشنگه..بووووس اینجا فرهنگسرای کودک و آینده کوسنگیه؟؟
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
آپلود عکس اینم کاردستی جدید وانیا که تو کانون درست کردن
آپلود عکس اینو تو کلاس خلاقیت درست کردن اینم شعرش: سبز و سفید و قرمز سه رنگ پرچم ماست زیباترین پرچم ها پرچم ایران ماست سلام میدیم به پرچم ما بچه های ایران دوست داریم پرچم خود هم از دل و هم از جان
سلاممممممممم خوبید؟ پرنسس ها و شاهزاده ها چطورند؟ الی جون یکم از خودت بگو
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر
خوب من یک گزارش بدم از خودم دیروزپویا را بردم کلاس ارف ثبت نام کردم یکی از شیرین ترن لحضه های زندگیم بود حس کردم یک قدمی برای پسرم برداشتم مدیر موسسه میگفت بچه را ببرید پارک صدای اب بشنوه صدای بلبل تو طبیعت باشه خیلی بهتر از هر کلاسی بهش کمک میکنه
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر
سلام....ممنون از لطفتون برامون بازم از عکسای کارای وانیا بذار....منم یه دونه با کمک هم با تراشه مداد درست کردیم فرستادم براش شبکه پویا....از بس میگه بفرست کچلم کرده.....حالا لینکشو میذارم دیگه اینجا آپلود عکس ندازه!؟؟؟
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=21635
کلوپ فروش
سلام نداجون خوش اومدی کلوپ کسی نمیره بچه ها تو واتس آپ و وایبر باهم جمع شدن اینجا هم عده. ی کمی. میان خوشحال میشیم بیای تو. جمعمون البته اینجا نه وایبر واتس آپ! من. بنا به دلایلی فعلا. از گروه اومدم بیرون
ممنون فاطمه جون شکر خدا بهترم دو روزه ویار ندارم ان شالله که دیگه تموم شده باشه واقعا به خونه زندگی نمیرسیدم همش حالم بد میشد! فاطمه رو بردم کلاس لگو خداروشکر ایندفعه رفت کلاسش از تیر هم کلاسای نقاشی سفالگری و ... دارن ان شالله ثبت نامش می کنم
2810