2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای الی جان:تبریک میگم و امیدوارم به سلامتی و شادی این دوران بگذره. من با اینکه بارداری سختی داشتم با ویارهای وحشتناک ولی باز دلم برا اون روزها تنگ میشه. من سه ماهه اول کندور میخوردم .فکر میکنم خیلی تاثیر داره. مامان فیفی جان کاش همسایه بودیم و امید جان با محیا بازی میکردند. تو این سن خیلی چیزها از بازی با همسن و سالاشون یاد میگیرند. ما خیابان ششگلان هستیم. مامانهای عزیز تجربه ایی برای آموزش قران برای بچه هاتون دارید؟
سلام..مامی محیا جون راستاش من که اصلا وصله تکرار اون روزا رو ندارم.. اره کاش نزدیک بودیم..ما رسالت هستیم... نه من که یک سوره یادش دادم نصفه نیمه میخونه...ولی استعدادش تو شعر حفظ کردن خوبه..مخصوصا غیر مجاز.خخخخخ اخه همش تو گوشیم اهنگ گوش میده...زود هم حفظ میشه..البته من خیلی کم اجاز میدم به موبایلم دست بزنه...اگرم بدم بهش off line یا بقول خودش افلانگش میکنم
سلام به همه مامانای گل و دوست داشتنی داره کم کم تابستون میشه و برنامه ریزی واسه کلاسای تابستونی شروع میشه حالا اینکه بچمون به چی علاقه داره و کجا کلاس چی بره بهتره رو که خودتون باید تشخیص بدید امــــــــــــــــــا پیشنهاد من فقط و فقط واسه اوناییه که توی رفتار بچشون علاقمندی به انجام کارهای خلاقانه یا ساخت چیزهای جدید میبینن هست. صنایع رباتیک آراد برای هر گروه سنی از 3 سال به بالا یک پک ویژه آموزشی داره و در تابستون هم کلی کلاس آموزشی داره برگزار میکنه با قیمتهای خیلی مناسب. پیشنهاد من برای کوچولوهای علاقمند ثبت نام در این کلاسها در ایام تابستون هست که هم یک کلاس خلاقیت محسوب میشه هم در انتها یک ربات خیلی جالب میسازند و هم اینکه پی میبرید که آیا کودکتون علاقه و استعداد در این زمینه داره و ادامه بده بهتره یا خیر.... برای مشاوره و آگاهی از کلاسها با ما تماس بگیرید: 09354434333
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...
سلام دوستای گلم...خوبید؟؟ چرا اینجا اینقدر خلوته؟؟ چند روز پیش وانیا خانم هنرمند محبت کردن و با قیچی کله خودشون رو رسما کچل کردن..وقتی رسیدم خیلی دیر شده بود و مجبور شدیم موهاش رو کوتاه کوتاه کنیم هرچی میخوام عکس بزارم نمیشه...حتما بعدا میزارم
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
حتما عکس وانیا جونی رو بذار خودش ناراحت نشد موهاش کوتاه شده؟ چند روز پیش فاطمه رو بردم آرایشگاه نذاشت یک ذره موهاشو کوتاه کنم همش میگه می خوام بللللللللللللللللللند بللللللللللللللللللللللللللللند بشه