2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
اینجا خیلی سوت و کوره....بابا دوست جونا بیاید رونق بدید دیگه
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
آپلود عکس حالامن هی عکس میزارم تا شماهم به ذوق بیاید
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا کجایید؟؟ من میام عکس میزارم تا شما هم ایده بگیرید برای کار با بچه ها اما انگار کسی نیست ممنون الی جون....امیدوارم فاطمه راحت با جدا شدن از شما کنار بیاد
.سلام سلام....چه خبرا عکسای وانیا خوشگل رو ببین....خوش به حالش ..فهمیه والی و....همه خوبید؟ الهام نیستی تو وایبر..اسمتو تو گروه آشپزی دیدیم...بهت پیام دادم فهمیه امید رو مهد گذاشتی خوش به خالت....من مامان خیلی بدی,شدم..وقت برای بچه ام کم میذارم...یعنی کم میارم....کاش اینجا هم از این کلاسای خلاقیت....باشه....ولی واقعا بدون ماشین برام سخته ببرمش مهد....امسال شاید از این خونه پاشیم فقط بع خاطر این کوچه لعنتی ودراز که نمیتونم هیج جا بچه امو ببرم...دعا کنید,زودتر از این اوضاع به هم ریحته خلاص شیم الهام نی نی خوبه؟منم خیلی دلم یکی دیگه میخواد ولی اصلا شرایطم جور نیست...اصلا میترسم بچه دار شم با این اوضاع جسمیم بچه یه چیزیش بشه.... کلا این روزا خود درگیرد دارم سر روال زندگیم....یه وقتایی عین دیوونه ها میشینم گریه میکنم برای بچه ام که چقدر تنهاست و منم مامان بدیم براش وقت نمیذارم...از بس خونه رو به هم میریزه ...فقط چقدر از وقتم سر جمع کردن خونه میگذره..... الی تو که بارداری برامون دعا کن خیلی ویژه.....
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=21635
کلوپ فروش
ببخشید بعد این همه نبودن با دل پر اومدم عکسای وانیا رو دیدم یه هو سر درد ودلم باز شد....شرمند اما ازقسمت خوب ماجرا محمد مهدی خیلی آقاتر وشیطونتر شده ...به حرفام بیشتر گوش میده ولی شیطنتش خیلی زیاد شده. .وابستگیش هنوز زیاده ولی چندباری بدون من خونه همسایمون رفت بازی....اینم جای امیدواریه نقاشیشم خوبه ولی کثیف کاری میکنه...همشم میگه نقاشیامو بفرست شبکه پویا نشون بده.... منم سرگرم خرید وفروشم......خلاصه میگذره دیگه
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=21635
کلوپ فروش
سلام هانیه عزیزم..خوبی؟دلم برات خیلی تنگ شده..بیقه بچه ها که اینجا رو حسابی فراموش کردن..مهتاب..ازی..وفلور...مژی جون...من که تازه امیدو مهد میبرم هنوز در حد نیم ساعت میمونه وبازی میکنه..فعلا به مرحله سختش که تنها گذاشتنشه نرسیدیم. منم خیلی دوست دارم کلاس خلاقیت ببرمش ولی نزدیک خونمون نیست و منم هنوز گواهینامه نگرفتم(باعث شرمندگیه) که بتونم با ماشن ببرمش... ولی خوب خودمم زیاد وقت نمیکنم باهاش بازی کنم... اصلا فکر نکن که مامان بدی هستی..تو داری بخاطر اون تلاش میکنی.پس خودتو سرزنش نکن عزیزم
به به هانیه جون....خوبی؟داماد گلم چهطوره؟؟ این چه حرفیه دوستم...تو خیلی هم مامان خوبی هستی که اینقدر تو فکر پسرتی و غصه اش رو میخوری امیدوارم خیلی زود این مشکلات هم حل بشه و اون اتفاقی بیفته که دوست داری من این عکسارو گذاشتم که اگر کلاس هم نمیتونید ببرید توخونه با بچه ها کار کنید هم بازیه هم یک فرصت برای ارتباط با بچه ها و هم شکوفایی خلاقیت...اگر کلاس در دسترس نیست خودتون شروع کنید...خیلی زود سر ذوق میاید.. فهیمه جون اکثر کارهارو تو خونه انجام دادیم...مثل نقاشی با اشکال اما قصه سازی با چسب زخم رو تو کلاس انجام دادن
2810