2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
سلام به همگی..خوبید؟ وای هستی جون واقعا بچه ها بعضی وقتا یه کارای میکنن.هم خطرناکه هم خنده دار.... الی جون خوبی؟بهتری؟ففاطمه برخوردش چطوریه؟خوشحاله یه نی نی دیگه میاد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانهای گل
براتون تم میدرستم هنری وپایین ترین قیمت تونی نی سایت وجاهای دیگه
با توجه به رنگ فصل هم براتون طرح میرنم الان که گرماست رنگهای سردوخنک یه همرا طرحهای سرد وایده های جالب
طراحی واجرای جدیدترین تم های تولد..همراه ایده برای اجرای تولد...09019217312تلفن سفارش
سلام دلم برای همتون تنگ شده بود
خدایا نمیخواهم دخالت کنم اما... وقت خلقت زن... شاید باید از ظرافت دستاش صرف نظر میکردی ونیزه میکاشتی سرانگشتانش آنقدر تیزکه حلقوم سگ هایی که بی قلاده خلقشان کرده ای را با ظرافت بدرد..
آپلود عکس آدم برفی با جوراب کار کلاسی کانون
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
آپلود عکس اینم قاب عکس که این هفته درست کردن
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
کلی براتون عکس گذاشتم...زود باشید که منم منتظرم
سلام دوست جونیا.خوبید.مرسی هستی جون که با عکسات به اینجا رونق دادی.. خیلی کاردستی های قشنگی درست کرده وانیا خانوم گل..افرین.. منم دو روزه امید میبرم مهد .البته فعلا با خدم میره ومیاد..هنوز به مرحله تنها گذاشتنش نرسیدم... هستی راحت تونستی وانیا رو بذاری مهد؟اوایل گریه نمیکرد؟ تو مهدش بهم گفتن باید صبوری کنی تا احساس امنیت کنه تو مهد بعد تنهاش بذاری.... امیدوارم خیلی اذیت نشه....اخه تو خونه عملا چیزی یاد نمیگیره وهمیشه حوصلش سر میره.
سلام دوستای خوبم...ممنون الی و فهیمه جون وانیا رو کارگاه خلاقیت میبرم هفته ای دو روز....یک ساعت و نیم زمانشه هفته ای دو روز هم صبح ها میبرم کانون پرورش فکری اصلا مشکلی پیش نیومد چون از روز اول گفت اصلا اینجا واینستا تو برو خیلی استقبال کرد...امروز صبح که بیدار نمیشد گفتم اگر خوابت میاد که نریم سریع پاشد گفت نه من که خوابم نمیاد خیلی شوق کلاس و دوستاشو داره....معلم کانون گفت از خودتون یک دفعه جدا نکنید که ضربه عاطفی نخوره اما وانیا نمیزاره من پیشش بمونم...تازه میگه من خودم کلاس میرم منو نرسون