2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخلاق امید رابطه مستقیم داره با غذا خوردنش...خخخ بد غذا باشه بد اخلاق هم میشه..یه چیز دیگه هم که باعث بدخلقیش میشه..دعوا کردنش توسط من وهمسر گرامه...

ازی جون بیا یه خبر از خودت بده..رفتی شکم ..نافو خوشگلاسیون کردی دیگه همسری نمیزاره بیایی نت

هانیه جون کاش میشد ادم یه بچه اماده بخره..مخصوا با این بارداری های سخت الان..دورو برمن که هرکس حامله شده کلی سختی کشیده...چشمم ترسیده..تازه بارداری اول دردسراست...

سعیده جون نگران نباش درست میشه..حساسیتش که تموم بشه همه چیز درست ممیشه...
ای جوووونم امیدووو چقدر ماشالا خوشگلو بزرگ شده لباسا چقدر بهش میاد

هانیه جان خدا بد نده خواهر هیچوقت انشالله که بهتری ؟

آزی حالش خوبه خدارو شکر و الان دوران نقاهتو میگذرونه

سامی اگه مریض بشه خیلی بد میشه جدیدا خیلی قهر میکنه البته اگه باباشو ببینه با من بد میشه خودشو برای اون لوس میکنه و ارداشو میده
سعیده جان تو چیکار داری که بقیه چقدرن جدولو پر کن خووووب
هانیه بچه دوم اصلا اونم با اخلاق سختگیرانه شوشوم بهش فکر نمیکنم و آماده هم نمیخوام خدا بچه هاتونو حفظ کنن مال ماهم همینطور انشاله
سلام دوستای گلم.....خیییییییییییییییییییییییییییییلی خوشحالم دوباره اینجام
دلم واسه همتون تنگ شده بود....
چند ماهی همسری ماموریت بود و منم سرگردون اما همیشه به فکرتون بودم تازه بعد چند ماه برگشتم خونه
نو این مدت همیشه به یادتون بودم
امیدوارم نی نی های گلتون هم خوب خوب باشند

اما از وانیا بگم..اول جدول
وزن 14 قد100 کلمات رو واضح میگه....توانایی هم میتونه لباس و کفشش رو تن کنه و در بیاره...شربت م سندروس میدم

از نظر اخلاقی خیلی بهتر شده و راحت تر میشه باهاش کنار اومد

اما اتفاق مهم که تو این چند وقت افتاد اینکه من تونستم درسم رو تموم کنم و لیسانس بگیرم.......فکر کن بعد از 4 سال با بچه تونستم تموم کنم...خودم که خیلی خوشحالم
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
دوست جونا سلام
مرسی از احوال پرسیتون
منم خیلی این چند وقت اذیت شدم واسه خوشگلاسیون که به امید خدا تموم شد نمیخوام تو نت زیاد راجع بهش صحبت کنم اینجا آشنا زیاد دارم
فهیمه و الی خوبین من از بقیه بچه ها تو وایبر خبر دارم جاتون خییییلی خالیه
مامان وانیا جون بهت تبریک میگم خیلی کار مهمی کردی درستو تموم کردی با بچه کوچیک
منم یک کار مهم کردم تو این مدت که زیادم حالم خوب نیود بچه ها رو از پستونک شب گرفتم تعجب نکنین شبا فقط با پستونک میخوابیدن
خیلی راحت همکاری کردن چون دهنشون زخم شده بود خودشون بدشون اومد
ولی هنو نیکا پی پی رو فقط تو پوشک میکنه و شکمش سفت کار میکنه اینکارم بکنه میتونم بگم از آب و گل دراومدن
ای جان این امید چه آقااااااست
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

هستی جون سلام..دلمون برات خیلی تنگ شده بود..تموم شدن درست هم مبارک....افرین به تو مامان پر تلاش...از وانیا خوشگله عکس جدید بذار....

ازی جون خوشگلاسیون مبارک...ممنون گلم لطف داری...
چه خوب که تونستی از پستونک بگیریشون..انشاا... مشکل پوشک هم حل میشه...نگران نباش...
سلام دوستان
من یه دختر 3 سال و 6 ماهه دارم که متاسفانه خیلی تنهاست
خیلی دلم میخواد یه همبازی داشته باشه
خونه ما مجیدیه جنوبی هستش اگه کس دیگه ای توی این محدوده هست با شرایط من خوشحال میشم با هم آشنا بشیم و دخترامون با هم گاهی بازی کنند حالا فرقی نمیکنه کجا به هم مهمونی بازی میکنیم دیگه
هستی جان مبارکه بسلامتی که تونستی مدرکتو بگیری
پس بسلامتی هم به کانون گرم خونه برگشتید امیوارم خوش و خرم باشین

آزی جان توهم که از احوالاتت باخبرم خداروشکر که بهتری گلم

فی فی جونم تو وایبر جای تو خیلی خالیه همش یادت میکنیم

اینجا برفو سرما و یخبدونه البته دوماهه که اینجوریه پریشبم زلزله اومد البته 3 ریشتری بود ولی همونم وحشتناک بود
ممنون مهتاب جونی...دعا کن این همسریه ما دلش برام بسوزه این گوشی منو ارتقا بده منم بیام وایبر....

وای مهتاب جون زلزله خیلی بده..من گاهی وقتا میگم اگر خدای نکرده تو این سرما زلزله بیاد ترجیح میدم در جا به ملکوت اعلا بپیوندم تا اینکه بمونم تو سوز وسرما...
سه ریشتر کمه..انشاا... که دیگه نمیاد