2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست

ممنون دوستای گلم..منم خیلی دلم براتون تنگ شده بود
حتما سر فرصت عکس میزارم
امید جونم خیلی بزرگ شده ماشاالله...بوووووووووووووووووووس
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوست جونا...
امید دوباره زکام شده...اهههه کی این سرما تموم میشه...حالا خوبه خیلی کم میریم بیرون اونم با ماشین...دیرزو فقط ابریزش داشت از دیشب سینه اش خشک شده وخس خس میکنه..ولی خدارو شکر تب نداره...
تخفیــــــــــــــــــــف ویــــــــــــــــــژه فقـــــــــــــــــــــط تـــــــــــــــــا آخـــــــــــــــــــر اسفنــــــــــــــد

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=509685&PostID=29013405#29013405
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...
سلام فی فی و الی وبقیه مامانا ..خوبید

من جدیدن رفتم دکتر بهم گفته صفرا مسنگ داره وباید در بیارن صفرامو ...و کمی میترسم ..البته با خیلی ها که بر داشتن صحبت کردم والان مشکل ندارن

میرم ورزش وپیاده روی تا وزنمو کم کنم ..ولی دکتر گفته تا دردش شدید نشده دستش نزن ..اگع تجربه ای توی اطرافیانتون دارین بگین تو رو خدا

ارتین هم مثل بقیه بچه هاست و خوبه ..فقط بد غذاست ..ععاشق کالباس وسس مایونزه وسوسیسه
سلام مژی جون نگران نباش انشاا.. که مشکلی پیش نمیاد..پدر شوهر من خیلی ساله که کیسه صفراشو برداشته..الانم ماشاا... سرحال میگرده...

امید هم تو خونه حوصلش سر میره..ولی تا میریم بیرون ویکم هوا سرده زودی زکام میشه....غذا خوردنش هم که بد شده...مزنش هم بعد سرماخوردگی نیم کیلو کم شده...

ولی مژی بهش سوسیس کالباس نده..سعی کن خودت درست کنی خیلی راحته..نمیدونیم که تو بیرونیا چیا میریزن