2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
سلاممامانای مهری..........خوبین...محمد امین من امروز دقیقا 4 ماهش تموم شد...واکسنش هم زدیم...بمیرم بچه ام خیلی گریه کرد......وزنش 6800 و قدش 65...بچه ها رشدش کم بوده...نمودارش اومد هیه کم پایین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان محمد امین.به نظرم نسبت به وزن تولدش بد نیست.چرا میگی کم وزن گرفته؟خوب شیر میخوره یا نه/دکتر متخصص بردیش؟
مامانای مهر معلومه خیلی مشغول بچه دارین پیداشون نیست!
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
2805
سلام شادی جون
هنوز که خیلی دیر نیست .نگران نباش .نی نی منم هنوز خودش نمیتونه تنهایی غلت بزنه اما من کمکش میکنم یا وقتی باهاش بازی میکنم اونو به به دو طرف غلتش میدم .اما مواظب باش دستش زیرش نمونه چون خودشون هنوز نمیتونن.
سلام گلی جون من اصلا نخریدم.چون خوندم که جز وسایل پرخطر حساب میشه.نی نی ها با وجود اینکه راه نمیرند با سرعت در روروئک میتونند خودشون رو به هر جایی برسونند و حوادث خطرناکی به وجود بیاد.احتمال سقوط هم داره.در ضمن طبق یک تحقیق استفاده از آن باعث دیر راه افتاده بچه ها میشود.
سلام مامان محمد امین میشه آدرس دکتر مدنی رو تو شیراز بدی.در ضمن بگو چه روزایی و چه ساعتی هست.برای جاریم میخوام دخترش خیلی بد شیر میخوره و کم وزن میگیره.
مامانای مهری الان نی نی هاتون چه کارایی رو یاد گرفتند.نی نی من چون 2 ماه زود دنیا آمده تاخیر رشد داره.الان با ق آقا و... جمله میسازه!اما قل نمیزنه . هنوزم یاد نگرفته چیزی رو بگیره با دستش فقط دستاشو میخوره خیلی زیاد .نی نی شما چه میکنه؟
راستی نی نی های شما چند ساعت میخوابند؟چقدر بیدار میمونند؟شبها چقدر پا میشن و شیر میخورند.نی نی من بعض وقتا از 12 شب تا 5 صبح شیر نمیخوره؟خوابش عمیق میشه!به نظر شما باید به زور بیدارش کنم؟تو رو خدا یک کمی فعال تر بشید مامانای مهر بیایید با هم بیشتر تبادل نظر کنیم
2810