2777
2789
عنوان

سوپ جو پرک

21831 بازدید | 14 پست

سلام سلام دوستای خوبم.....میخوام واسه افطار سوپ درست کنم،تا حالا از جو‌پرک استفاده نکردم .مدت زمان پختن جو پرک چند ساعته؟؟ اخه شنیدم جو پرک نسبت به جو پوست کنده خیلی زودتر میپزه

جو پرک رو نباید از اول بریزی مثل ورمیشل آخریا بریز له بشه سوپت عین حلیم میشه. البته دیرتر از ورمیشل میپزه. وای چقدر تاپیک غذا اون هم وسط ظهر.   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم تا حالا نپختم. کلا دستور ی سوپ خوشمزه رو بدید بی زحمت. ممنونم


من همیشه با جو پوست کنده  درست کردم

اول پیاز و با نمک و فلفل و زردچوبه،تف میدم.بعد رب بهش اضافه میکنم...مرغ و جو و هویج و آب هم اخر سر اضافه میکنم،زیر شعله رو کم میکنن.حدود پنج ساعتی طول میکشه خوب بپزه و جا بیفته....وقتی مرغ پخت ،مرغ و جدا میکنم و با گوشت کوب لهش میکنم و میریزم تو قابلمه و ابلیمو هم اخر بهش اضافه میکنم...خییلی خوشمزه میشه.....

ایندفعه میخوام با جو‌پرک امتحان کنم

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز