2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیایین

152 بازدید | 25 پست

کیا ویتامین دی مصرف میکنن؟چند بود ویتامین دی بدنتون و چند واحدی رو مصرف میکنین و چن روزی؟من اولین بسته ویتامینم تموم شده تا ویزیت بعدی دو هفته دیگه س برم خودم دوباره بگیرم یا باید صبر کنم دو هفته دیگه برم اشکالی نداره دو سه هفته مصرف نکردم😥

💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزيزم منم مصرف ميكنم از قبل بارداري روزي يك عدد هزار مصرف ميكنم الان شانزده هفته هستم دوسه خفته پيش تموم شد و رفتم دكتر برام آزمايش نوشت بعد گفت بالا نيومده دوباره داد و تقريبا دو هفته فاصله افتاد كه نخوردم دكتر گفت چون كنارش توي اين دو هفته كلسيم خوردي اشكال نداره ولي ويتامين دي اگر زيادي بگيري مسموميت ايجاد ميكنه بهتره با دكترت مشورت كني 

2803

مال من ۵بود هروز یدونه ۱۰۰۰ میخورم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
عزيزم منم مصرف ميكنم از قبل بارداري روزي يك عدد هزار مصرف ميكنم الان شانزده هفته هستم دوسه خفته پيش ...

من هفته یی یدونه مصرف میکردم .اما کلسیم مصرف نمیکنم مکمل پریناتال فقط مصرف میکنم ک اینم دکتر تجویز کرده .پس باید برم آز بدم بعد ادامه بدم؟

💝
2804
من هفته یی یدونه مصرف میکردم .اما کلسیم مصرف نمیکنم مکمل پریناتال فقط مصرف میکنم ک اینم دکتر تجویز ک ...

به نظرم 

يا اينكه زنگ بزن مطب حتي دكترتم هم جواب نداد از منشي بپرس خيالت راحتتره 

نه هنوز  چند هفته بهتره بروم ؟؟؟ دوستاني كه جديد رفتيد ميشه بگيد كجا رفتيد و هزينه اش چقدر شد ...

آخرین وقت واسه انجام این سونو هجده هفته و شش روز هست؟الان چند هفته یی؟همون هجده هفته بری بهتره 

💝
2805

چرا واسه من تو سونوی آنومالی سن جنین رو سه روز عقب تر زده ؟کسی بوده اینجوری تو سونوها عقب جلو بزنن واسش الان نمیدونم با قبلیه حساب کنم یا این جدیده هفته هارو 

💝
2801