2777
2789

سلام بچه ها خعلی درباره تاثیر گیاه خرنوب در باروری شنیدم و جایز دونستم که به شمام بگم تا احیانا اگه کسی همچین مشکلی داره و بی اطلاعه با استفاده از این روش به لطف خدا مشکلش برطرف بشه  

خدا خودش به همه منتظرا یه نی نی سالم و صالح و خوشگل و تپلی بده😊

همه چیز درباره خرنوب؛ گیاهی برای حل مشکل بارداری

تقویت قوای جنسی و حل مشکلات بارداری با گیاه خرنوب

اگر همسرتان دارای مشکلاتی از قبیل کاهش اسپرم و کاهش تحرک اسپرم می‌باشد و یکی از دلیل بچه دار شدن شما می‌باشد شما با مصرف این گیاه میتوانید مشکل خود را حل کنید.

خرنوب چیست؟ از دانستنی خرنوب چه می‌دانید؟ خرنوب یکی از گیاهانی مدیترانه ای است که برای تقویت قوای جنسی بسیار مناسب است

خرنوب طبیعت سرد و خشک دارد.

قسمت مورد استفاده:میوه و دانه

خواص درمانی خرنوب

منبع غنی از انواع ویتامین های گروه Bبه ویژهB1

ادرار اور

مفید در درمان سرفه

مفید در درمان تنگی نفس

خلط اور

از بین برنده تورم ریه

مفید در درمان اسهال

اشتها آور

مفید در کاهش خطرابتلا به بیماریهاى قلبى و عروقى

مفید در کاهشLDL و بهبود وضعیت HDL

مفید در افزایش اسپرم و افزایش تحرک اسپرم

فواید گیاه خرنوب

روش مصرف خرنوب

مفید در افزایش اسپرم و افزایش تحرک اسپرم :

بی شک خرنوب برای درمان نازایی آقایان که معمولا به کمبود اسپرم و کندی سرعت و نه صفر بودن عدد آن اصلاق می‌شود یکی از بهترین‌هاست البته باید اضافه کنم که برای بهبود عملکرد گیاه معجونی را پیشنهاد می‌کنیم که با استفاده از آن شاهد نتایج شگفت آوری خواهید بود.

طرز تهیه معجون تقویت اسپرم

مواد لازم

خرنوب 100 گرم

جین سینگ قرمز 25 گرم

گرد لقاء 25گرم

گرده گل 25گرم

روش مصرف

خرنوب را هسته گرفته و با مواد ذکر شده آسیاب کرده و به مقدار 500 گرم عسل با کیفیت اضافه، هر روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری میل کنید. معمولا نتایج رضایت بخش که چشمگیر نیز هست با آزمایش مشخص می‌شود.

طرز تهیه جوشانده خرنوب

برای این منظور باید یک لیتر آب را حرارت داده تا جوش آید و 7 عدد خرنوب که از قبل خرد و به قطعات کوچک تقسیم کرده اید را به آب در حال جوش اضافه کرده و درب ظرف را بسته و با شعله ملایم به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید. پس از اتمام این زمان شعله را خاموش و به مدت 30 دقیقه مخلوط را به حال خود رها کرده و سپس با استفاده از صافی مخلوط را صاف کرده و محلول آماده شده که طعمی‌بسیار دلپذیر دارد را پس از خنک شدن به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، یک قسمت را صبح ناشتا و یک قسمت را شب موقع خواب میل کنید. این عمل را به مدت سه هفته تا یک ماه برای دریافت نتیجه مطلوب انجام دهید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر من مصرف کرد فایده نداشت 

3.4 تا دکترم رفت بازم فایده نکرد 

تا پیش دکتر فرشاد نامداری تو میدون ونک رفت

و ب لطف خدا و داروهای ایشون من باردار شدم

اول مشکل تحرک داشت 

بعد داروهای دکترهای اولی و مصرف خرنوب یهو تعداد هم کم شد

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
شوهر من مصرف کرد فایده نداشت  3.4 تا دکترم رفت بازم فایده نکرد  تا پیش دکتر فرشاد نامدار ...

چند ماه از این گیاه استفاده کرد؟شاید داروهایی که همزمان باهاش مصرف میکرده تاثیراتشو مختل میکرده!

چند ماه از این گیاه استفاده کرد؟شاید داروهایی که همزمان باهاش مصرف میکرده تاثیراتشو مختل میکرده!

به ماه نکشید

بعد رفت دکتر های ک گفتم

البته شاید ب همسر من نساخت یا کم مصرف کرد

اما همیشه میگیم خوب شد مصرف نکرد وگرنه حالا حالا باید مصرف میکرد 

چون درمان گیاهی زمانبره

رمانی ک تحت نطر این دکتر بود دوماه نیم جواب داد

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

همسر شما مشکاش چیه

همسر من 4 میلیون اسپرم داشت با داروهای دکتر نامداری شد 91 میلیون و همون ماه باردار شدم

همسر شما مشکاش چیه همسر من 4 میلیون اسپرم داشت با داروهای دکتر نامداری شد 91 میلیون و همون ماه بارد ...

به سلامتی عزیزم خوشحالم که نی نی دار شدی

ما مشکلی نداشتیم ولی بعد از یک سال اقدام الان باردارم فقط چون تعریف این گیاه رو جدیدا خعلی زیاد شنیدم گفتم بذارم شاید بعضیا از وجود این گیاه بی اطلاع باشن

خواص مهم پودر خرنوب

• جوان سازی پوست صورت
  • تقویت و افزایش رشد موی سر
  • درمان نازایی زنان
  • درمان کم خونی در خانم های باردار
  • افزایش شیر مادر در زنان شیرده
  • درمان ناباروری در مردان
  • تقویت اسپرم
  • کاهش فشار خون بالا
  • کاهش قند خون در دیابت نوع 2
  • کاهش اشتها و پیشگیری از پرخوری
  • پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان

برای خواندن بقیه مطالب در مورد خرنوب لطفا کلیک کنید

شوهر من مصرف کرد فایده نداشت  3.4 تا دکترم رفت بازم فایده نکرد  تا پیش دکتر فرشاد نامدار ...

عزیزم چه داروهایی براشون تجویز کردن ؟ میخوام ببینم با داروهایی که شوهرم مصرف میکنه مشترکه یا نه ،ممنون میشم 

عزیزم چه داروهایی براشون تجویز کردن ؟ میخوام ببینم با داروهایی که شوهرم مصرف میکنه مشترکه یا نه ،ممن ...

ویتامین زینک با سی بود جویدنی

کلومفین

ال کارنتین و یک دارو دسگه اسمش خاطرم نیس

شما هم پیش دکتر نامداری رفتبن؟

ویتامین زینک با سی بود جویدنی کلومفین ال کارنتین و یک دارو دسگه اسمش خاطرم نیس شما هم پیش دکتر نا ...

ممنون گلم 

برا امروز عصر وقت داده ،انشالله که نتیجه بگیریم 

داروهارو یه دکتر دیگه تجویز کرده بود یه سریاشم خودم تو نی نی سایت دیدم خودم گفتم بگیره 

ممنون گلم  برا امروز عصر وقت داده ،انشالله که نتیجه بگیریم  داروهارو یه دکتر دیگه تجویز ...

توکل بر خدا

اول خدا بعد این دکتر واقعا عالیه همسر من تعداد اسپرمش 4 میلیون با حرکت کند بود علاوه بر اون تو بیضه اش کیست داشت

با 2 ماه نهایت سه ماه تحت نطر این دکتر رسید به 91 میلیون اسپرم

ماه بعدش هم باردار شدم

قبلش 3 .4 تا دکتر رفته بودیم

توکل بر خدا اول خدا بعد این دکتر واقعا عالیه همسر من تعداد اسپرمش 4 میلیون با حرکت کند بود علاوه بر ...

چقدر خوشحال شدم برات ،خدا نی نیتو حفظ کنه 

همسر من 55ملیونه اسپرمش ،حرکتش لب مرزه ،اما مورفوولوژیش پایینه باید حداقل 20%بود که 10%هست