منوما مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 145 عنوان مامانیی که نی نی شهریور 96 دارن بیان دور هم باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 62 پست مامانا بیاین اینجا و با هم از کارا و پیشرفتای بچه ها بگیم....می تونبم کلی چیز جدید یاد بگیریم از هم 1397/02/25 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sorayya عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2660 چه خوب پسر من که هنوز اب دهنش روونه پسرت غذا خوب میخوره دختر من اصلا نمیخورهتازه شیرخشکی هم هست
دنیام_دخترم عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1497 عروس ما همینجور بود خرداد پسر دومش دنیامیاد پسراولش الان ی سال و ۳ ماهشه اونم ناخواسته بود خیلی سخته .بچه ک بدنیا میاد ک دیگه افتضاح....واسم کابوس بود ولی الان خیلی بهتر شده
sorayya عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2660 خیلی سخته .بچه ک بدنیا میاد ک دیگه افتضاح....واسم کابوس بود ولی الان خیلی بهتر شده اره ماهم نگران عروسمون هستیم مادر من که نیست مادر خودشم یکی دیگه دختراش میخواد بزاد اون بچه اولشه
منوما مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 145 پسرت غذا خوب میخوره دختر من اصلا نمیخوره تازه شیرخشکی هم هست پسر منم شیر خشکیه....غذا هم والا یه روز خوب یه روز بد ولی کلا پدر در میاره تا بخورهالان چیا میپزین براش؟
منوما مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 145 عروس ما همینجور بود خرداد پسر دومش دنیامیاد پسراولش الان ی سال و ۳ ماهشه اونم ناخواسته بود راستی مامانا خواب نی نیاتون چطوریه؟
sorayya عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2660 پسر منم شیر خشکیه....غذا هم والا یه روز خوب یه روز بد ولی کلا پدر در میاره تا بخوره الان چیا میپزین ... من همه نوع سوپ با گوشت قرمز و خروس محلیتخم مرغ فرنی و خرماماست و پودر گردو و خرماسویقهمه چی میپزم همه رو هم میریزم 😄😄😄
sorayya عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2660 راستی مامانا خواب نی نیاتون چطوریه؟ دختر من خداروشکر الحمدالله خوبهعصرا ۲تا ۳ ساعت میخوابه صبح ها تا ۹ خوابه دوباره هم ۱۱ میخوابه تا ۱ولی شبا اگه باباش خونه باشه ی خورده دیر میخوابه ی روز ۱۰ ی روزم ۱ بامداد
منوما مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 145 من همه نوع سوپ با گوشت قرمز و خروس محلی تخم مرغ فرنی و خرما ماست و پودر گردو و خرما سویق همه چی ... من که هنوز فقط برنج و عدس و هویج و سیب زمینی و سبزی و رشته فرنگی با گوشت و بلدرچین....والا مال ما هم میره تو سطل بیشتر روزا
دنیام_دخترم عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1497 اره ماهم نگران عروسمون هستیم مادر من که نیست مادر خودشم یکی دیگه دختراش میخواد بزاد اون بچه اولشه خدا کمکش کنه.منم مامانم شهرستانه.ده روز موند و رف.خیلی روزای سختی داشت
sorayya عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2660 من که هنوز فقط برنج و عدس و هویج و سیب زمینی و سبزی و رشته فرنگی با گوشت و بلدرچین....والا مال ما هم ... من لوبیا و عدسو پختم بعدش له کردم گذاشتم فریز هر دفعه ی قاشق میریزم تو غذاشکدوحلوایی میخوره ولی بدش میاد سبزی جعفری و این چیزا بریزم تو غذاش
منوما مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 145 من لوبیا و عدسو پختم بعدش له کردم گذاشتم فریز هر دفعه ی قاشق میریزم تو غذاش کدوحلوایی میخوره ولی بد ... وای خیلی بد ادا شدن این بچه هاااااا
sorayya عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2660 وای خیلی بد ادا شدن این بچه هاااااا هیچ کس دیگه مث دختر من نیست😣😣
منوما مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 145 هیچ کس دیگه مث دختر من نیست😣😣 باز دختر شما کلی شیرین کاری داره.....پسر من چی😧
sorayya عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2660 باز دختر شما کلی شیرین کاری داره.....پسر من چی😧 پسرا همه همینجورنبچه های داداشام هم زیاد شیرین کاری درنمیارنفقط همین که مادرش حاملس خیلی فضوله میره میزنه رو شکم مادرش میخواد درش بیاره فکر میکنه اینم توپهن که خواهرم توپ میذاشت زیر لباسش و اون درش میاوردتازه دختر منو همولخت میکرد
منوما مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 145 پسرا همه همینجورن بچه های داداشام هم زیاد شیرین کاری درنمیارن فقط همین که مادرش حاملس خیلی فضوله م ... 😂😃جااانم