2777
2789
عنوان

مامان گلی های که نی نی شون شهریور 90 میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 94 پست
آخی عزیزم برای چی؟ امیدوارم حال خودت زود خوب بشه. نمیدونم چی بگم. اخه خودم هم نی نیم 20 هفته است میدونم چقدر عزیزه. ولی خوب خدا خودش میده و خودش میگیره. با خدا هم نمیشه درافتاد . مواظب خودت باش عزیزم.
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم مثل شما هستم. خوشبختم. امیدوارم بارداری و زایمان خوبی داشته باشی.شما سونو رفتین؟؟؟من که هفته دیگه میرم.
2805
سلام آمی جون

فکر کنم شما بودی که یبار به سوالم در مورد عفونت جواب دادی
آره من 10 فروردین سونو رفتم اون موقع تو هفته نوزده بودم ، بچم دختره.
امروزم واسه چک کردن رفتم. دکتر با معاینه شکمم گفت رشد بچم خوبه.
معاینه واژن هم شدم گفت عفونت زیادی نداری دارو هم بهم نداد
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...
آسمانه جون آخرین تاریخ پریودی و تموم شدنشو میپرسن بعد فکر کنم به آخرین روزی که پریودیت تموم شده 38 هفته اضافه میکنن.برا من 28 آبان تموم شد دکتر گفت 28 مرداد زایمانه

rain عزیز خوشحالم بهتر شدی عزیزم. وای خوش به حالت دخمل داری منم دوست دارم. خوشحالم حال خودت و نی نی خوبه منم این هفته میرم سونو.خبری شد میگم دختره یاپسر.
آسمانه جون

اول آذر تاریخ شروع آخرین قاعدگیمه. از هر کدوم از سه راه زیر که حساب میکنم تاریخ زایمانم 7 شهریور میشه که البته میگن تاریخ تقریبیه زایمانه.
1- از اولین روز آخرین قاعدگی، سه ماه کم کرده و هفت روز اضافه کن.
2- اولین روز آخرین قاعدگی + 282 روز
3- از ابزارهای همین سایت استفاده کن که تو ستون سمت راسته.

آمی جون

ممنون از راهنماییت. اون کارایی رو که گفته بودی دارم انجام میدم
البته شما گفته بودی ژل واژینال فیروز بخرم. من ژلی که خریدم مخصوص شستشوی
قسمت خارجیه نه داخل واژن.اسمش هست : ژل شستشوی بانوان
درست خریدم یا نه؟

آره عزیزم منظورم همون بود. تا جایی که حدودا قسمتهای بیرونیه و ممکنه عرق کنه یا موقع نزدیکی آلوده بشه رو با همون بشور خیلی خوبه. من که راضی ام. امیئوارم تو هم خوشت بیاد.
مامانا من فکر میکردم باید از روز نزدیکی حساب کنیم و تا 9 ماه بشمریم. ولی انگار اشتباهه. من آخرین پریودیم 21-28 آبان بود و تنها نزدیکی ام هم 2 آذر حالا با حساب شماها کی میشه زایمان من؟؟؟؟ دکتر گفت 28 مرداد. ولی به نظر من زوده.
سلام عزیزم بالاخره خوب شدی یا نه؟؟/

شما مگه باردار نیستی ؟؟پس چطور انتظار داری از زل شستشوی وازن استفاده کنی؟؟؟!!!!!!!اون ژل مال بیرونه. جوش شیرین استفاده کردی؟؟نمیدونم من هر کاری واسه خودم کرده بودم بهت گفتم.
ببین راستی لباس زیراتو که دقت داری فقط با صابون مخصوص بشورو تو آفتاب خشک کن. بعد دور و بر اون ناحیه رو هم سعی کن صابون نزنی چون صابون عفونتو بدتر میکنه. به دکترت گفتی بارداری این همه قرصای عجیب و غریب داده؟؟ گناه داره نی نی.
یه چیز دیگه بعضی موقع ها چند روز خودت خوب میشی ولی باز بعد نزدیکی شروع میشه. دکترم میگفت دارویی که میدم شوهرت هم بخوره آخه عفونت تو مردا بی علامته و معمولا ناقل میکروب به خانوماشون هستن. اگه دکتر رفتی بگو شاید واسه عیالت هم دارو داد.
امیدوارم بهتر بشی عزیزم
سلام عزیزم بالاخره خوب شدی یا نه؟؟/

شما مگه باردار نیستی ؟؟پس چطور انتظار داری از زل شستشوی وازن استفاده کنی؟؟؟!!!!!!!اون ژل مال بیرونه. جوش شیرین استفاده کردی؟؟نمیدونم من هر کاری واسه خودم کرده بودم بهت گفتم.
ببین راستی لباس زیراتو که دقت داری فقط با صابون مخصوص بشورو تو آفتاب خشک کن. بعد دور و بر اون ناحیه رو هم سعی کن صابون نزنی چون صابون عفونتو بدتر میکنه. به دکترت گفتی بارداری این همه قرصای عجیب و غریب داده؟؟ گناه داره نی نی.
یه چیز دیگه بعضی موقع ها چند روز خودت خوب میشی ولی باز بعد نزدیکی شروع میشه. دکترم میگفت دارویی که میدم شوهرت هم بخوره آخه عفونت تو مردا بی علامته و معمولا ناقل میکروب به خانوماشون هستن. اگه دکتر رفتی بگو شاید واسه عیالت هم دارو داد.
امیدوارم بهتر بشی عزیزم
2810