دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان یازده سال و فکر کنم 137 باشه.... کلا مورچه ای رشد میکنه.... بهش میگم زن کوچولو
الهی عزیزم😀خداحفظش کنه همسن دختر وسطی منه میدونی قد به ژنتیک دردرجه اول بستگی داره یادمه خودم تو همین سن وسالا بودم مامانم به پیشنهاد یه اشنا ها تصمیم گرفت یه روشی رو روم امتحان کنه از همون موقع قدم شروع کرد به رسد کردن الان 176 قدمه ودرحالی که خانوادگی قدبلند نیستیم
طفلی دخترم ژنهای بد رو انتخاب کرده.. همسرم بلنده من کوتاه اون کوتاه انتخاب کرده... من صورتم کشیده همسرم گرد صورت گرد رو انتخاب کرده... کلا مابقی صفاتشم همینه
والا راستش خودم بچه که بودم قدم نسبت به همسن وسالام کوتاه بود خیلی ومامانمم نگران این موضوع بود اابته خب سابقه ی خانوادگیمونم همین بود بلند قدکم داشتیم یکی از ازاشناهای مامانم بهش پیشنهاد میکنه فلکم کنه😆میگفت اینکار باعث تحریک عصب های کف پا ورشد قد میشه از اونجایی هم که دروغ چرا کمی بازیگوش بودم مامانم باکمال میل قبول میکنه😀وانصافا برای خودم بی تاثیر نبود😀
اره واقعا خودمم به بهونه تنبیه ورشد قد برای دخترام استفاده میکنم چرا نیاز داره مگه چ ...
گاها لجبازی و زیاد از حد از حق خودش دفاع میکنه... حتی در مقابل من... زودم میگه بهم بر میخوره من مغرورم... برام اینو بخرین تو دلم نمونه.... برا همین حرفاش بهش میگم زن کوچولو... راستی دختر شما چقدره قدشون اگه مانعی نداره