2777
2789

دوستان که واسه این رشته  آزمون استخدامی آموزش پرورش قبلا شرکت کردن و چه درسایی خوندین واسه بخش تخصصی ،یا اینکه چون سوالارو دیدین بنظرتون بهتره چیا بخونیم ؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
شما کدوم شهری؟تهران که کلا هیچی ظرفیت نداره

خراسانم 

اینجام فقط یه نفر میخاد ،تازه واسه این رشته از همه رسته های زیست و شبمی و فیزیک و علوم تجربی داوطلب میگیره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من محل زندگیم یکی از شهر های بندر عباسه خب... مثلا برا شهری که هستم 5نفر بخان اما شهر بقلی 7نفر. خب من میتونم تو انتخابم شهر بغلی رو بزنم؟ یا اینکه چون محل زندگیم آنجا نی بومی نیستم رده پایین تر از بومی قرار میگیرم؟ 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
من محل زندگیم یکی از شهر های بندر عباسه خب... مثلا برا شهری که هستم 5نفر بخان اما شهر بقلی 7نفر. خب ...

تودفترچه توضیح داده اولش اینارو 

بنظرم باید تو همون شهری که هستی شرکت کنی وگرنه که همه هجوم میبرن به شهرهای بغلی خخخخخ

من 10 سال بعد فارغ التحصیلی اولین باریه که رشتم رو تو شهرمون میخان اونم یه نفر خخخخخخ

اره. اما فقط چند تا شهر نام برده ک فقط بومی میگیره... نه اینطور هم میگید نیستا مثلا یکی از دوستان صمیمی ما. از مازندران اومده بندر امتحان آب و فاضلاب داده.. الانم چند ساله ک استخدام شده... منم محل زندگی خانواده م فقط یکی... اما خب اینجا خوب میگیرن.. ممنون 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

شهرهای مجاور هم میشه ثبت نام کرد،تا اینجارو میدونم 

ولی اینکه تو گزینش و مصاحبه اولویت رو به چی میدن ،( نمره علمی یا بومی بودن) نمیدونم

خانما خواهشا هر کی منتبع رو میدونه واسه این رشته بیاد بگه سوالا در چه سطحیه

شمام علوم تجربی امتحان میدین ،رشتتون چیه؟ 

والا من که موندم چی بخونم باید اصلا

2810