2777
2789
عنوان

روزه و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 48 پست
آخه من بعضی رو دیدم  تو بارداری  و شیردهی  کامل  روزه  میگیرن  برا همی ...

فقط باید مواظب باشید آب دور جنین کم نشه.بستگی به قوای بدنی و تغذیه شما داره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم نباید بگیری

من پارسال ماه رمضون باردار بودم واسه مراقبت بارداری رفته بودم دکتر یه خانومه هم اومده بود میگفت یه هفته روزه گرفتم حالم بد شد اومدم دکتر گفتن آب دور بچه خیلی کم شده و خطرناکه

ممنون از همه دوستان

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
فکر کنم نباید بگیری من پارسال ماه رمضون باردار بودم واسه مراقبت بارداری رفته بودم دکتر یه خانومه هم ...

واقعا پس خیلی خطرناکه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

يكى دوستام ميگف مامانش ميگه وقتى باردار بودم سرت نميدونستم... بعد يكى دو هفته روزه گرفتم... به خاطر همين تو خيلى صبور شدى چون سرت باردار بودم روزه گرفتم.

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

وقتي بدن بي اب بشه اوره زياد و ي ماده خطرناك تولي ميكنه كه برا جنين مشكل داره

حتي اگه مادر روزه بگيره و بعدا بفهمه ك برا جنين خطرناك بوده بايد تمام اون روزه ها رو دوباره قضاشون رو بگيره

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

من مامانم خیلی مذهبیه ولی هز وقت ما حامله شدیم و خونش بودیم برامون غذا میاوزد و میگه زن حامله و شیرده نباید روزه بگیره

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

وقتي خدا گفته نگيريد و حتي قضا هم نداره اين روزه براتون براي چي بايد به طفل معصوم فشار بياريد؟!؟ميدونيد اگر فقط يك ساعت به مغزش مواد مغذي نرسه چه اسيبي بهش ميرسه؟!؟

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
وقتي بدن بي اب بشه اوره زياد و ي ماده خطرناك تولي ميكنه كه برا جنين مشكل داره حتي اگه مادر روزه بگي ...

الانم اگر نگیریم قضا و کفاره داره ؟

چه سخته بعدا خواسته باشیم  یک ماه  بگیریم  تو شیردهی هم  که هست  قضا  خیلی سخت تر  از خود ماه مبارکه

الانم اگر نگیریم قضا و کفاره داره ؟ چه سخته بعدا خواسته باشیم  یک ماه  بگیریم  تو شی ...

اونو دقيق نميدونم

بايد از مرجعت بپرسي

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.