خوب الان فقط یک ضربدر هست که می نویسه گزارش شد .. تازه 1000 بار هم میشه یه پست و گزارش زد.. ولی همون طوری که برای تاپیک گزارش می زنیم برای پست هم یه بار باشه با علت .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خود عروس کوچولو با کارری سابقش به اسم دختر بلا اومد تو اون تاپیک از خودش دفاع کرد
پس همچینم ادم روراستی نبود
.................. شما توهین کردی به من
مرد باش بگو ثابت کنن
منتظرم عمو زاهد ای پی هامونو چک کنه و خبر بده خیلی زشته کارتون من یک کاربری دارم فقط اسممو عوض کردم اونم جرم نیست دوست داشتم عوض کردم عمو زاهد لطفن ای پی هامونو چک کنید سریعن تا دیگه تهمت نزنن کار شما خیلی زشته واقعن ندونسته یه چیزی میگید
عمو زاهد در خواست دارم فورن اقدام کنید ای پی هامونو چک کنید سریعن
خود عروس کوچولو با کارری سابقش به اسم دختر بلا اومد تو اون تاپیک از خودش دفاع کرد
پس همچینم ادم روراستی نبود
.................. شما توهین کردی به من
مرد باش بگو ثابت کنن
منتظرم عمو زاهد ای پی هامونو چک کنه و خبر بده خیلی زشته کارتون من یک کاربری دارم فقط اسممو عوض کردم اونم جرم نیست دوست داشتم عوض کردم عمو زاهد لطفن ای پی هامونو چک کنید سریعن تا دیگه تهمت نزنن کار شما خیلی زشته واقعن ندونسته یه چیزی میگید
عمو زاهد در خواست دارم فورن اقدام کنید ای پی هامونو چک کنید سریعن
اقای زاهد نمیشه کاری کنید که هر کسی پست میزاره نام های کاربری که داره جلوی اسم بیاد
مثلا عروس کوچولو ( دخمل بلا)
مامی ندا ( لبخند)
من قبلن اسمم خانومه بلا بود میتونید بدید عمو چک کنه
من دخمل بلا نبودم اولش مهراسا بودم بعد فائزه بعد خانوم بلا بعدم عروس کوچولو همشم با یک کاربریه خیلی راحت توهین میکنید تهمت میزنید عمو زاهد لطفن چک کنید ای پی منو
خواهرمم عضوه اون هم بیشتر با این سیستم میاد اون اسمش مریم هست و فقط تو اشپزیا میره