ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
من که متوجه نشدم هدف خیریه تون چیه ؟؟؟؟؟ به هر حال ازتون انتظار داریم هوای خیریه ما رو هم داشته باشید شما مسئولین خیریه ترنم مهر رو دیدید و یه حدودی با کارهای ما آشنا هستید انتظار همکاری بیشتری ازتون داریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اگر در همه مسائل دخالت کنم که مقدور نیست برای دخالت و قصاوت در هر موردی باید وقت داشت که ندارم و ضمنا وظیفه مدیر سایت نیست در همه موارد اختلاف بین کاربرها دخالت و اعلام نظر کند.
جلب رضایت همه، برای هیچ کس مقدور نیست.
یک کم صاحب تجربه بشین متوجه میشین که چه انتظاری درسته و جه انتظاری نه.
من فقط حالت درونیمو بازگو کردم تا بببینم مورد چی بوده همین
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم