2777
2789
عنوان

نینی و صاعقه + صدا

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 37 پست

اوخی نی نی گریه میکنه😟ای جونم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
فقط صدا نی نی بود ک صدا صاعقه نبود

اخرش دقت کن صداش میاد ☺

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای عزیز دلم 😍😍😍❤️❤️ دلم ضعف رفت براش😍😘😘😘❤️❤️

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
باشه با خاله زنک بازیت تنهات میذارم سنبل خان😂 خوش بگذره خانمی عه ببخشید آقا✋

عقده هات خالی شد بفرما بیرون 

اگه خالی نشده ادامه بده مشکلی نیس 

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
حالا جرا28تا لایک؟؟؟ می گفتی 30تا سر راستش میکردی

سن باباشه ☺

اا نمی دونستم استارتر آقا هست ، چی بگم !! ولی زیاد جالب نیست تو جمعی که اکثرا خانم هستن یه آقا اخه برای چی بیاد ؟

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
واسه کی ضعف رفت عزیزم

😑😑😑😑 خجالت بکش ، واسه عمم 😑

وااای عزیز دلم 😍😍😍❤️❤️ دلم ضعف رفت براش😍😘😘😘❤️❤️

صدای نی نی دیگه🙄🙄

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
2810